KİM KİMİ MENEMEN YAPACAK

2'nci Lig kırmızı Grupta Lige kötü bir başlangıç yapan Fethiyespor 5 haftada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken 18 takımlı ligde 2 puan ile ligin son sırasına demirledi

  • 1220
KİM KİMİ MENEMEN YAPACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2’nci Lig kırmızı Grupta Lige kötü bir başlangıç yapan Fethiyespor 5 haftada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken 18 takımlı ligde 2 puan ile ligin son sırasına demirledi. Fethiyespor Tokatspor deplasmanında gol yollarında etkili olamayınca 1 puanı zor kurtardı. Fethiyespor bu hafta kendi evinde İzmir’n Menemen Belediyespor ekibini ağırlayacak.

Lige play-off ve şampiyonluk hayalleriyle başlayan ancak 5 haftada sadece 2 puan toplayabilen Fethiyespor Tokat Deplasmanında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince haftayı 1 puan ile kapattı.

Lacivert beyazlılar deplasmandaki ilk beraberliği Tokatspor önünde alırken kaleci Fatih Kaldan mutlak 3 gol pozisyonuna geçit vermedi.

Fethiyespor ligde henüz galibiyet yüzü görmezken kendi evinde tuzla spora 4-0 yenilen Menemen Belediyespor ile Pazar günü Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, golsüz biten karşılaşmadan sonra galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Eriş, Tokat’a galibiyet için geldikleri ancak fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1 puan ile ayrıldıklarını söyledi. Eriş, “Kazanmaya gelmiştik. Kazanmaya çok yakın pozisyonlarda bulduk. Ancak değerlendiremedik. Rakibimizin bir iki pozisyonu var ama biz netice oyunun tamamında üstündük. Hiçbir şekilde kaybedeceğimiz bir karşılaşma değildi. Bu hafta Menemen Belediyespor’u ağırlayacağız. Sahamızda taraftarlarımızın desteği ile kazanıp bir çıkış yaşamak istiyoruz. Futbolcularımız bu konuda çok istekli” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme