Kent Konseyi'nden CHP'li Başkan Aras'a açık mektup: 'Sözlerinize sahip çıkın'

Bodrum Kent Konseyi, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ekibine yönelik çağrıda bulundu. Başkan Aras'ın seçim öncesi söylemlerinin hatırlatıldığı sonuç bildirgesinde 'Gelin altına imza attığınız sözlerinize sahip çıkın' çağrısı yapıldı.

  • 590
Kent Konseyi'nden CHP'li Başkan Aras'a açık mektup: 'Sözlerinize sahip çıkın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı toplantının sonuç bildirgesini açıkladı. Kent Konseyi tarafından açıklanan bilgilere göre, toplantıya davet edilen CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ekibinden katılım olmadı. Başkan Aras'ın seçim öncesi söylemlerinin hatırlatıldığı sonuç bildirgesinde “Gelin altına imza attığınız sözlerinize sahip çıkın” çağrısı yapıldı.
KONSEYDEN ARAS’A AÇIK MEKTUP
CHP’li Başkan Aras ve ekibinin seçim vaatlerini yine Aras’ın verdiği sözlerle hatırlatan sonuç bildirgesinin devamında şu ifadelere yer verildi,  “Sayın Aras, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin öncesinde ve seçildikten sonra muhtelif toplantılarda, röportajlarda; Bodrum’u Kent Konseyi, TMMOB, STK’lar, sivil inisiyatiflerin katılımı ve katkısı ile birlikte yöneteceğim, Bodrum için yapılması gereken neyse birlikte karar vereceğiz, 1 Nisan 2019 dan sonra Bodrum’u demokratik katılımcı bir anlayışla yöneteceğim. Her konuda demokrat, eşitlikçi, özgürlükçü bir yönetim anlayışı vaat ediyorum, Bundan sonra Bodrum’da her şey her platformda tartışılacak, Bodrum’u çevre, kültür, tarih başta olmak üzere tüm değerleriyle korunması için teminat veriyorum. Benim böyle bir gücüm ve duruşum var. Yarımadada yapılacak herhangi bir müdahalenin sizlerin onayından geçmeden benim tarafımdan onaylanması mümkün değil, Bodrum'da her şeye müdahil olacağız. Yani bu bizi ilgilendirmez diye bir şey yok arkadaşlar. Biz her şeye müdahiliz, Biz artık Bodrum’da tüm değerlerimizi koruma ağırlıklı bir plan ve program yapacağız. Tüm kurumlarla birlikte çalışmaya hazırız. Küdür’de çevreci dostlarımızla birlikte direnişin ateşini yaktık. Bundan sonra Bodrum’da, Bodrum halkının istemediği hiçbir yapılaşmaya izin vermeyeceğiz. Ve verdiği sözlerin altına imzamı atıyorum” dediniz. Bodrum yok ediliyor. Tüm canlıların, doğanın, hepimizin yaşam hakkı, tarihimiz ve kültürümüz sistematik olarak talan ediliyor. Tüm canlıların bir arada eşit, özgür ve barış içinde yaşayacağı bir çevre ve Bodrum için Hep birlikte mücadele edelim. Gelin altına imza attığınız sözlerinize sahip çıkın.”
 

Bakmadan Geçme