Kaymakam Şahiner'den hayırsever vatandaşa plaket 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, hayırsever vatandaş Hüseyin Yılmaz'a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Hayırsever esnaf Yılmaz Fethiye'ye bir okul, Kayaköy Mahallesi'ne bir cami yaptırmanın yanı sıra çeşitlik kamu kurum ve kuruluşlarına bağışlarda bulundu. 

  • 1689
Kaymakam Şahiner'den hayırsever vatandaşa plaket 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, hayırsever vatandaş Hüseyin Yılmaz’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Hayırsever esnaf Yılmaz; Fethiye’ye bir okul, Kayaköy Mahallesi’ne bir cami yaptırmanın yanı sıra çeşitlik kamu kurum ve kuruluşlarına bağışlarda bulundu. 

Ticaretle uğraşan hayırsever Hüseyin Yılmaz, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde 16 derslikli Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nu ilçemize kazandırdı. 2004 yılında Kayaköy Mahallesi’ne cami yaptıran Yılmaz, Fethiye Devlet Hastanesi’nin 80 bin TL’lik cam değişimini de üstlendi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, bunun yanında kamu kurum ve kuruluşlarına bağışlar yapan hayırsever vatandaşa plaket ve teşekkür belgesi sundu. Bu anlamlı törende Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu da yer aldı.   

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere vatandaşlarımıza hizmet eden kamu kurum ve kuruluşlarına, devletimiz katkı ve destek sağlıyor. Ayrıca bu binaların yapımını gerçekleştiriyor. Ancak vatandaş katkısı her alanda çok önemli. Okulların yapımında emeği geçen büyüklerimiz var. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bu hayırseverlerimizden birisi de Hüseyin Yılmaz ağabeyimiz. İlçemizdeki 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu’nu tamamladık ve hizmete açtık. Bu okul tamamen kendileri yaptılar. Yine 2004 yılı içerisinde Kayaköy’e bir cami kazandırdılar. Her kamu kurum ve kuruluşumuza el uzatıyorlar. Devlet Hastanemizin 80 bin TL tutarındaki cam değişimini de üstlendiler. Kendisine ilçemiz ve devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

Hayırsever vatandaş Hüseyin Yılmaz, “Elimden geldiğince vatandaşlarımıza faydalı olan kurumlarımıza yardım etmeye çalışıyorum. Bütçemin el verdiği ölçüde bu yardımlarımı sürdüreceğim. İlerleyen dönemlerde imkanım ölçüsünde yeni çalışmaları programıma aldım. Ülkeme ve ilçeme yararlı olabilmek benim için bir nimettir” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme