Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner SED Medya'ya ziyarette bulundu. Şahiner, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'e pozitif haberler ve Fethiye'nin tanıtımına yapılan katkılardan dolayı teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Şahiner 'Dev kadronuzla vatandaş ve kamu kuruluşlarımız ile kurduğunuz bağ gece gündüz demeden yaptığınız öz verili çalışmalar nedeni ile sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum' dedi.

  • 982
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner SED Medya’ya ziyarette bulunarak SED Medya’nın bünyesinde bulunan FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazatesi, Dost Gazetesi, FRT FM ve Gazete Şah’da yapılan pozitif haberler ve Fethiye’nin tanıtımına yapılan katkılardan dolayı teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Muzaffer Şahiner’i SED Medya’ya gelişinde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen karşılarken, Şahiner SED Medya birimlerini gezip görev yapan gazetecilere başarılı çalışmalar diledi. Kaymakam Muzaffer Şahiner SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e teşekkür belgesi sunarken belgedeki yazıyı da okudu. Şahiner; ‘Öncelikle biz Seda Bey başta olmak üzere tüm SED Medya ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. Fethiye’mizin geleceğine hep birlikte yön vermek adına oluşturduğunuz dev kadronuzla, vatandaş ve kamu kuruluşlarımız ile kurduğunuz bağ verdiğiniz güven duygusu, vatandaşlarımızı bilgilendirmek için gece gündüz demeden yaptığınız özverili çalışmalar, pozitif haberleriniz ile ilçemizin tanıtımına sağladığınız olumlu katkılardan dolayı bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Şeklinde biz şahsınıza ve bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz’ ifadelerini kullandı. 
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’de ziyarete teşekkür ediyoruz diyerek ‘Çok nazik ve güzel bir jest yaptınız. Gelmenizden dolayı onur duyduk. Yanımızda olmanızdan ve basına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz. SED Medya grubu olarak da tekrar hoş geldiniz’ dedi.
FETHİYEMİZ GÜZELLİKLERİ İLE ANILSIN
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Fethiye ile ilgili olarak özellikle Babadağ’dan Ölüdeniz’e gerçekleşen yamaç paraşütü uçuşlarında rekor sağlandığını ifade eden Kaymakam Muzaffer Şahiner ‘Bizde kayıtlı 303 tur teknesi var. İlçemizde 110 bin kayıtlı araç var. 160 bin nüfusa göre Türkiye’de en fazla araç sayısı olan bölgelerden birisiyiz. Trafiğin akışını sağlama açısından arkadaşlarımız yoğun bir gayret sarf ediyor. Şu ana kadar Emniyet Müdürlüğü olarak 8 milyon 150 bin TL ceza yazmışız. Bununla beraber olumsuz durumlar da oluyor. Bunlardan biri Babadağ’da yaşanan kazalar. Biz istiyoruz ki bunları önleyebilmek için hem Belediyemizde hem de Ticaret Odalarımızda çalışmalarımızı başlattık. Şunu istiyoruz Fethiye’miz hep güzellikleri ile anılsın.Herhangi bir olumsuz durum olmasın.  Dolayısıyla Fethiye’nin hem canlı olması hem de turizm bölgesi olması hem sizin hem bizim hepimizin sorumluluğunu arttırıyor. Fethiye’mizin Türkiye’ye dünya ya güzellikler ile anlatılmasını istiyoruz.Bu anlamda katkılarınızdan dolayı SED Medya’ya canı gönülden teşekkürler ediyorum. Gerçekten SED Medya grubu olarak bölgemizi, turizmimizi tanıtılması açısından gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı bütün çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlerin ve tüm kamu kuruluşların sizlere her zaman kapılarının açık olduğunu ve bir telefon kadar yakın olduğumuzu ifade etmek isteriz’ diye konuştu. 

Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi
Kaymakam Şahiner'den SED Medya'ya Teşekkür Belgesi

Bakmadan Geçme