Kaymakam Şahiner'den Nezaket Ziyareti

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca ve yönetimine ziyarette bulundu. Kaymakam Şahiner, 'Sosyal mesafe ve diğer tedbirleri göz önünde bulundurarak, derneğimize ziyaretimiz biraz gecikmeli oldu. Her zaman engellilerimizin yanındayız' dedi.

  • 1112
Kaymakam Şahiner'den Nezaket Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Korona virüsü salgınından dolayı gecikmeli bir ziyaret olduğunu vurgulayan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, her zaman engellilerin yanında olduklarının altını çizdi. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Kaymakam Şahiner’in her çalışmalarında yanında olduklarını belirtti.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “Korona virüsü salgını döneminde hassasiyet gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz. Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla işbirliği yaparak, süreci en iyi şekilde yönetmeye gayret gösteriyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi 1,5 aydan bu yana ilçemizde herhangi bir vaka yok. İlerleyen dönemlerde de çok dikkat etmemiz gerekiyor. Sosyal mesafe ve diğer tedbirleri göz önünde bulundurarak, derneğimize ziyaretimiz biraz gecikmeli oldu. Her zaman engellilerimizin yanındayız. Dernek yönetimimiz engelliler adına özverili bir çalışma gerçekleştiriyor. Pandemi döneminde engellilerin maske ve diğer ihtiyaçlarını ulaştırdılar” dedi.

Ziyarete teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Pandemi döneminde Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımızla engellilerimiz için istişare halindeydik. Gıda kolisi, maske ve diğer hususlarda ellerinden geldiğince destekte bulundular. Sayın Kaymakamımızın çalışmalarımızda çok büyük destekleri oldu. Engelsiz bir Fethiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Kaymakam Şahiner'den Nezaket Ziyareti
Kaymakam Şahiner'den Nezaket Ziyareti
Kaymakam Şahiner'den Nezaket Ziyareti

Bakmadan Geçme