Kaymakam Fırat, 'Saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz'

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 531
Kaymakam Fırat, 'Saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 83. yıl dönümünde kendisini saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz.
Bizlere bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran, bir asker ve devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle andığımız bu günde onun Türk ulusuna olan inancını ve güvenini rehber almalıyız. Onun milletimize bıraktığı en büyük miras, kendi ayakları üzerinde durabilen her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmayı hedefleyen, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bağımsız Türkiye Cumhuriyetidir. Bu mirasa sahip çıkmak, ülkemizi aklın ve bilimin rehberliğinde geleceğe taşımak bizlerin en önemli vazifesidir. Bu bilinçle yılmadan, yorulmadan üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.
Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde bizlere düşen en önemli görev, bilimi rehber alarak çizdiği yolda milletimizi ve devletimizi aydınlık yarınlara taşımak, Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak için birlik ve beraberlik içerisinde azami gayretle çalışmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı gençler yetiştirmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyor, tüm Fethiyeli hemşerilerime saygılar sunuyorum” ifadeleri yer aldı.
 

Bakmadan Geçme