KAYAMAN, 'ŞİMDİ YENİ BİR ŞEY SÖYLEME ZAMANIDIR'

Gelecek Partisin 1.Olağan Büyük Kongresinin ardından açıklama yapan Muğla İl Başkanı Mimar Selahattin Kayaman, ' Türkiye'de güçlü yeni demokrasinin temellerini atacağız. Bu vizyona birikime sahibiz' dedi.

  • 844
KAYAMAN, 'ŞİMDİ YENİ BİR ŞEY SÖYLEME ZAMANIDIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Altınpark’ta Gelecek Partisinin 1.Olağan Büyük Kongresi yapıldı. Pandemi nedeniyle sadece kurultay delegeleri ile misafirlerin katıldığı kongrede konuşan Kurucu Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu geleceğe dair mesajlar verdi. Davutoğlu konuşmasında, “Açıkça söylüyorum Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi var olduğu sürece bu iktidarın Ekonomiyi, Sağlık, Eğitim, Tarım, Dış İşleri Yönetmesi mümkün değildir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi keyfiliği, tek adamlığı, liyakatsizliği ve yozlaşmayı kurumsal hale getirmiştir. İstedikleri kişiyi istedikleri yere atasınlar bu sistem var oldukça krizden başka bir şey üretilemez” ifadelerini kullandı. 
 

VİZYONA SAHİBİZ
Olağan Büyük Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman; Gelecek Partisinin projeler ve öneriler ürettiğini parti olarak büyük bölümü aştıklarını söyledi. Kayaman, “Ankara’da ‘Gelecek senin Gelecek Türkiye’nin’ diyerek gerçekleştirilen 1.Olağan Büyük Kongremizde artık yeni bir döneme başlıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU halkımıza önemli mesajlar verdi. Özetle parasal gelişme doğru kullanılmadığı zaman enflasyon hortlayacaktır, parasal büyüme kontrol edilmezse çöküş başlar,  yalancı bir bahar yaratıldı esas sıkıntılar şimdi görülmeye başladı. Biz meseleleri makul tartışmayı unuttuk, ülkemizde iki mahalle oluşturuldu gelin oturalım, konuşalım. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem modelini 9 Kasım da Kamuoyuna açıklayacak. Bu atılım Gelecek Partisinin sadece laflarla değil önerilerle, projeler siyasi yaşantısına devam ettiğinin göstergesidir. Bizler yapacağımız ve yaptığımız çalışmalarla ülkemize ve milletimize yarar sağlamak, refahı yeniden sağlamak istiyoruz. Bu nedenle attığımız adımlarla Türkiye de yeni ve güçlü demokrasinin temellerini milletimiz ile buluşturacağız. Bu bilgiye, vizyona ve vitrine sahibiz” şeklinde konuştu. 
 

KAYAMAN, 'ŞİMDİ YENİ BİR ŞEY SÖYLEME ZAMANIDIR'
KAYAMAN, 'ŞİMDİ YENİ BİR ŞEY SÖYLEME ZAMANIDIR'

Bakmadan Geçme