Karagözler Mahallesi'nde zincirleme kaza: 3 yaralı

Fethiye'nin Karagözler Mahallesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Akşam saatlerinde şehir merkezinden Tersane yönüne gitmekte olan 48 AER 922 plakalı araç önce seyir halinde elektrikli mopede ardından da park halindeki otomobile çarptığı kaydedildi.

  • 3653
Karagözler Mahallesi'nde zincirleme kaza: 3 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Yunus Nadi İlkokulu karşısında meydana gelen trafik kazasında 48 AER 922 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybedince ilk olarak Yıldıray Ç. yönetimindeki elektrikli mopede, daha sonra yol kenarında park halinde bulunan 06 BBG 039 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle bu aracın arkasında bulunan 09 YD 830 plakalı aracın da hafif hasar aldığı bildirildi.

Kazayı görenler 112 Acil Servisi’nden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahalesini yaptı. Kaza sonucunda elektrikli moped sürücüsü ve araçta bulunan 2 kişinin yaralandığı ifade edildi. Yaralılar ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi ve Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne kaldırdıkları öğrenilirken; yaralı şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

 
 

Bakmadan Geçme