KARACA'YA KIZILBEL'DEN TEŞEKKÜR

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kızılbel'de vatandaşlarla birlikte yapılan ve yapılacak olan hizmetler için bir araya geldi. Kızılbel Muhtarı Ferhat Gavcar ve vatandaşlar Karaca'yı karşıladı. Vatandaşlar, Karaca'ya hem Büyükşehir hem de Fethiye Belediyesi'nin bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. 

  • 1121
KARACA'YA KIZILBEL'DEN TEŞEKKÜR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kızılbel’de vatandaşlarla birlikte yapılan ve yapılacak olan hizmetler için bir araya geldi. Kızılbel Muhtarı Ferhat Gavcar ve vatandaşlar Karaca’yı karşıladı. Vatandaşlar, Karaca’ya hem Büyükşehir hem de Fethiye Belediyesi’nin bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. 


Vatandaşlar hizmetten memnun
Kızılbel’de Belediye Başkanı Karaca’yı vatandaşlar karşıladı. Büyükşehir Kızılbel merkezine yaptığı yol çalışmasından memnuniyeti duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Karaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ettiler. Karaca, siyasi parti ayrımı olmaksızın her mahallemizin tüm vatandaşlarına hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyleyerek, şimdiye kadar yapılan çalışmaların devamının da geleceğini ifade etti. Vatandaşlar eşliğinde yapılan yol çalışmasını inceleyen Karaca, ardından vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir grupla çay içip, yapacağı hizmetleri anlatan Karaca, vatandaşlara da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme