KARACA, KAYDEM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, KAYDEM Plastik Geri Dönüşüm Şirketi'ne ziyaret gerçekleştirdi.  Karaca'ya slayt gösterisi eşliğinde sunum yapıldı. Toplantıda, otel ve restoranların geri dönüşüm atıkları, geri dönüşüm toplanma saatleri gibi birçok konuda görüşme gerçekleştirildi.

  • 2176
KARACA, KAYDEM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, KAYDEM Plastik Geri Dönüşüm Şirketi’ne ziyaret gerçekleştirdi.  Karaca’ya slayt gösterisi eşliğinde sunum yapıldı. Toplantıda, otel ve restoranların geri dönüşüm atıkları, geri dönüşüm toplanma saatleri gibi birçok konuda görüşme gerçekleştirildi.
Geri dönüşüm toplanma saatleri görüşüldü
Kızılbel ziyaretinin ardından KAYDEM Plastik Geri Dönüşüm Şirketi’ne ziyaret gerçekleştiren Karaca, burada incelemelerde bulundu. Tesisi, Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü, aynı zamanda Çevre Mühendisi Selver Hatice Kabak ile birlikte inceleyen Karaca, ardından KAYDEM plastik personeliyle bir araya geldi. Personellerle sohbet eden ve ayrıca öğle yemeğini onlarla birlikte yiyen Karaca, ardından tesisle ilgili KAYDEM Plastik sahibi Kahraman Tecer’le bir görüşme yaptı. Karaca, Tecer ile özellikle geri dönüşüm toplanma saatleri, restoran ve otellerden geri dönüşüm malzemelerinin alınmasıyla ilgili görüşmeler yaptı. 

Bakmadan Geçme