Kaptan, takımına güveniyor

3.lig 2.grupta ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda averajla 2.sırada bulunan Nazilli Belediyespor'u yenerek zirvedeki yerini bırakmak istemiyor. İki sezon Nazilli Belediyespor'da forma giyen Fethiyespor kaptanı Sabri Turgut, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını belirtip 'Nazilli'yi yenip sonuca çabuk gitmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 828
Kaptan, takımına güveniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, Nazilli Belediyespor maçına odaklandı. Erken final havasında geçecek karşılaşmada ilk yarıda Fethiye’deki maçı Fethiyespor 2-1 kazanmıştı. Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut, hazırlıkların çok iyi geçtiğini, bir an önce ligin başlamasını beklediklerini ifade etti. Turgut “Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor. Gerçekten çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Aramıza katılan arkadaşlar da oldu. İlk yarı puansal anlamda çok güzel bir süreç yaşadık. İnşallah ikinci yarıda da aynı şekilde sürdürüp, kendi sahamızda oynadığımız bütün maçları kazanıp dışarıda da telafisiz gelip, ikinci yarı sonucuna çabuk gitmek istiyoruz. Çok güzel, kaliteli ekibe sahibiz. Çok güzel bir birlikteliğimiz var. Bugünden itibaren de Nazilli maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçın önemini biliyoruz. İnşallah bu maçı kayıpsız atlatıp serimize devam etmek istiyoruz”dedi.
RAKİBİ TANIYORUZ
Daha önce Nazilli’de forma giydiğini ifade eden Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut “Ben Nazilli’de de oynadım iki yıl. Orada arkadaşlarımız var. Onların da bizim maça gerçekten çok iyi hazırlandığını biliyorum. Onlar da şehir olarak bizim maçı çok önemsiyorlar. Ama biz gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. Zaten burada yendik, avantaj bizde. Oradan da kayıpsız dönmek istiyoruz. Ondan sonra 15 maç daha var. Oradan kayıpsız dönersek bir rakibimizi ekarte etmiş olacağız. Sonraki maçlarda bir seri yakalamak istiyoruz. İlk 6 hafta çok önemli bizim için. O ilk 6 haftayı kayıpsız atlatırsak süreci erken yakalayabiliriz. İyi motive oluyoruz. En kısa süreçte bu işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
FETHİYESPOR’A DESTEK ZAMANI 
Fethiye halkının Fethiyespor’a destek olması gerektiğini de vurgulayan Kaptan Sabri “Şehirdeki bayrakları gördüm. Geçmiş dönemlerde de bunu hep beraber yaşadık zaten. Bunlar güzel şeyler. Fethiye halkının takımına gerçek anlamda sahip çıkması lazım. Çok güzel, kaliteli bir yönetim var. Buranın mülki amirleri, büyükleri Fethiyespor’a hep birlikte destek olmaları lazım. Sadece yönetimle olmuyor bu iş. Şehrin takımına sahip çıkması lazım. İnşallah bunu 2. Yarı başaracağız. Hep birlikte bu takımı hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme