Yöneticiler tek yumruk

3.lig 2.grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Fethiyespor, Nazilli Belediyespor'u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, Başkan Esat Bakırcı ve diğer yöneticiler, şampiyonluğa odaklandı. Saha başarısını ikinci yarı maçlarında da sürdürmek isteyen lacivert beyazlı yöneticiler, adeta tek yumruk oldu.

  • 854
Yöneticiler tek yumruk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, başkan Esat Bakırcı ve arkadaşlarının mesailerini, iş yerlerinde değil kulüpte geçirdiğini belirterek “hepimiz şampiyonluğa odaklandık” dedi. Tufan “Bir insan para veriyorsa, zaman veriyorsa mutluluk onun en doğal hakkı. Bugüne kadar mutlu olamamıştık ama inşallah bu saatten sonra yüzümüz gülecek. Bizim amacımız böyle bir insanın arkasında hizmet etmek. Sabahtan beri dikti bizi buraya, dükkanlarımıza giriş iznimiz bile yok” diye konuştu.
HEDEF ZİRVEDE BİTİRMEK
Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de “ikinci yarıya iyi sonuçla başlamak istiyoruz. Hedef bu yarışı zirvede bitirmek” dedi. Öztürk “Kulübün tepesinden en dibe kadar çalışan mesai arkadaşlarımızdan başkanımıza kadar oyuncu arkadaşlarımıza kadar herkes her şeyin bilincinde. Çok uyumlu bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Bundan sonraki 16 müsabakadan biri Nazilli maçı da. Motivasyonu, konsantirasyonu yüksek bir maç olacak. En iyi şekilde oradan döneceğiz. Ama unutmayalım k şampiyonluk yolunda hedefe giderken ligin bir maraton olduğunu unutmayacağız. Mutlaka kayıplar olacak, kazançlar olacak. Sonuçta önemli olan ligi zirvede bitirmek. Bir maç olarak bakmıyoruz, her hafta değerlendirmeler yapıyoruz. Bizim için mutluluk verici hadise arkadaşlarımızın uyumu. Geçen sene hepinizin bildiği gibi ikinci yarıda çok büyük bir çöküş yaşadık. Bunun nedeni tamamen uyumsuzluktu, motivasyondu, devre arası yapılan takviyelerdi. Bir sürü nedenleri vardı. Bunların hepsinden dersler çıkararak aynı hataları yapmadan ikinci yarıya hazırlık yaptık. Ara transferlerimizi de bugünden itibaren sizlere tanıtmaya çalışacağız. Her şey iyi olacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme