KAHVALTI GELENEĞİ SÜRÜYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Galatasaray karşılaşması öncesinde Marine Butik Otel'e misafir oldular. Moral kahvaltısında yöneticiler, teknik heyet, menajerler ve basketbolcular yer aldı. Etkinlikte moral depolayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maça hazır olduklarını belirtti.

  • 1229
KAHVALTI GELENEĞİ SÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak maç öncesi tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, rakibini puansız göndermek istiyor. Gerçekleşen programda takımın karşılaşmaya hazır olduğu ve galibiyete odaklandığı gözlendi.

SEYİRCİ İLE ÇOK GÜÇLÜ OLAN BİR TAKIMIZ
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Baş Antrenörü Alkım Ay, yaptığı açıklamada “Öncelikle Marina Butik Otel yetkililerine bizlere bu güzel moral kahvaltısını düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Maça gelecek olursak, geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe gibi çok değerli ve büyük bir rakip ile karşılaştık. Bu hafta da yine çok büyük ve değerli bir kulüp olan Galatasaray ile karşılaşacağız. Sezon başında arka arkaya zor maçlar oynuyoruz fakat biz özellikle içerde olduğumuz maçlarda biraz daha kazanma odaklı ve kendi evimizde daha iyi bir mücadele bekliyoruz. Deplasman veya iç saha maçı diye ayırmıyoruz ama tabi ki iç saha maçları biraz farklı oluyor. Keşke seyircimiz de olsaydı. İlk temennimiz, en kısa sürede maçların en azından yarı kapasite ile seyirciye açılması. Çünkü biz seyirci ile çok güçlü olan bir takımız. Zor bir maç, iyi hazırlandık. Yeni ABD’li transferimiz Darion 2 gün önce Fethiye’ye ulaştı, sadece 2 antrenman yapabildi ama AEK Athens’ten geldiği için diğer arkadaşlarına nazaran daha hazır durumda bugün de inşallah sahada bizimle olacak. İyi bir mücadele bekliyorum, Galatasaray çok değerli ve iyi bir rakip. Mental ve fiziksel hazırız, bütün oyuncularımız bu maçı bekliyor, inşallah güzel bir sonuç ile günü bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

SPORUN TURİZME KATKISI ÇOK
Marina Butik Otel Müdürü Sebahat Yurtseven, “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a başarılar diliyorum. Takımın böyle bir ligde mücadele etmesi Fethiye için önemli ve güzel bir olay. Sporun turizme katkısı hem tanıtım amaçlı hem de ekstradan bir deneyim sağlıyor. Bütün esnaflara da etkisi oluyor. Esnaflar ve turizmciler spor takımlarını ağırladıkları zaman, çamaşırlarından tutun da sunduğumuz menülere kadar ekstradan gelirleri oluyor” dedi.

KAHVALTI GELENEĞİ SÜRÜYOR
KAHVALTI GELENEĞİ SÜRÜYOR
KAHVALTI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bakmadan Geçme