ŞAİR VE YAZAR COŞKUN KARABULUT, AZERBAYCAN TELEVİZYONUNDA

Fethiye Edebiyat Grubu Kurucusu şair ve yazar Coşkun Karabulut Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'e yazdığı mektup ile şair ve yazarlar olarak, Ermenistan ile verdikleri savaşta, Azerbaycan'a destek olduklarını ifade etti. Azerbaycan'ın CBC Televizyonunda açıklaması yayınlanan Coşkun Karabulut 'Biz Türkiye'deki bütün şair ve yazarlar olarak her zaman desteğimizi sürdüreceğiz ve çoluk çocuk demeden, sivil-asker demeden rastgele ateş açarak insanlık suçu işleyen Ermenistan devletinin yaptığı bu barbarlığı tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 2679
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ŞAİR VE YAZAR COŞKUN KARABULUT, AZERBAYCAN TELEVİZYONUNDA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ermenistan’ın saldırdığı savaşta Azerbaycan büyük bir kahramanlık göstererek karşı koyup Karabağ’ın ele geçirilen bölgelerini tek tek kurtarırken Türkiye’den de Azerbaycan’a destekler sürüyor. Ermenistan daha çok sivilleri hedef alan saldırılar gerçekleştirirken bu saldırılar, Türkiye’den de tepki ile karşılanıyor. Azerbaycan’a, Türkiye’den sivil toplum kuruluşları desteklerini sürdürürken, bir destek de Azerbaycan’da kültürel çalışmalara katılmış, şair ve yazar Coşkun Karabulut’tan da destek geldi. Karabulut, Azerbaycan’ın CBC Televizyonuna yaptığı açıklamada şair ve yazarlar olarak sosyal medyadaki tüm profilleri Azerbaycan bayrakları ile donattıklarını söyledi.

Karabulut, “Bizler iki devlet bir millet olarak, Türkiye’de de bütün şair ve yazarlar arkadaşlarımız şiirleri, yazıları ile Facebook, İnstagram gibi sosyal medyadaki profillerini Azerbaycan bayrakları ile donatarak, Türkiye’deki bütün şehirlerimizi, evlerimizi, binalarımızı, kültürel yerlerimizi Azerbaycan ve Türk bayrakları ile donatarak buradan bir kardeşlik örneğini sergiliyoruz. Haklı davasında Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu tüm dünyaya bildirmek için Sayın Aliyev’e desteklerimizi gönderdik. Biz Türkiye’deki bütün şair ve yazarlar olarak her zaman desteğimizi sürdüreceğiz ve çoluk çocuk demeden, sivil-asker demeden rastgele ateş açarak insanlık suçu işleyen Ermenistan devletinin yaptığı bu barbarlığı tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. Yaşasın Azerbaycan, yaşasın adalet, yaşasın Türk milleti!” diye konuştu.

Bakmadan Geçme