Kadınlar matinesinde Roman gecesi 

Fethiye'de Paspatur Çarşı'sında bulunan Pasha Live, kadınlar matinesi programlarına devam ediyor. Bu ay da yapılan etkinliğe yoğun katılım olurken organizasyonun konuğu ünlü şarkıcı ve modacı Kobra Murat oldu. Tasarımları ile 'Romanların Cemil İpekçisi' olarak anılan Kobra Murat şarkıları ve danslarıyla eğlenceyi ikiye katladı.

  • 2804
Kadınlar matinesinde Roman gecesi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pasha Live’de düzenlenen kadın matinesi öncesinde FRT Televizyonu’na konuşan şarkıcı Kobra Murat, “Pasha’nın mekanında, dünyanın en güzel yerinde sevenlerimle buluştuğum için çok mutluyum. Şarkıcılığın yanında Türkiye’deki ilk roman modacıyım. Bir organizasyonda dansçı bir kadın için kobra kıyafeti dikmiştim. Önce dükkanın amblemi olarak kullandım, sonra üstüme yapıştı. Almanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya’daki her Roman mahallesinde bir Kobra Murat var. Cemil İpekçi dükkanıma geldi. Kendisi ile eğlenceli dakikalar geçirdik. Bana teşekkür etti. Kendisine elmas bir küpe hediye ettim” ifadelerini kullandı.  

Pasha Live İşletmecisi Pasha Haktan Koç, “Şu zamana kadar yaptığımız kadınlar matinesine Murat Övüç, Selin Ciğerci, Hakan Kakız katıldı. En çok ilgi gören ve sorulan Kobra Murat oldu. Mart ayında Kuşum Aydın aramızda olacak” dedi. 

Kadınlar matinesinde ilk olarak Pasha Haktan Koç sahne alırken, ardından Çağla Akalın şarkıları ile mekanda bulunanları coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan Kobra Murat, şarkıları ve dansları ile matineye katılan kadınlara unutulmaz anlar yaşattı. Eğlencenin ve temponun bir an olsun düşmediği gecede Kobra Murat, sevilen şarkıları ile herkesi bol bol oynattı. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelenler cep telefonları ile fotoğraf da çektiler. 


 

Bakmadan Geçme