Fethiye'nin Devlerinden Emniyet Müdürü Süel'e Ziyaret   

Türkiye Basketbol Ligi'nin zirve ortağı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yöneticileri Emniyet Müdürü Emre Süel'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.  

  • 1587
Fethiye'nin Devlerinden Emniyet Müdürü Süel'e Ziyaret   
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereleri'nin haberine göre; Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, 2. Başkan İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş ve Sayman Gülsemin Ceylan’ı kabul eden Emniyet Müdürü Emre Süel “İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un maçlarına sıklıkla gidemediğini, fakat takımın aldığı başarılı sonuçları yakından takip ettiğini" söyledi. Emniyet Müdürü Emre Süel “İlçenin ortak değerleri arasında yer alan Fethiyespor ve LH Fethiye Belediyespor’un daha üst liglerde mücadele etmelerinin tüm ilçe ekonomisi ve sosyal hayatı için iyi olacağını, özellikle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaları için sporun çok önemli bir araç olarak görülmesi gerektiğini" vurguladı.

Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz ise “Alanya, Akhisar gibi örneklere bakıldığında, Fethiye’nin sporda alacağı başarılı sonuçlara bağlı olarak ilçeye her hafta büyük camiaların gelmesinin şehrin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına çok şey katacağını, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un gösterdiği  performansla Basketbol Süper Ligi’ni hak ettiğini, hedeflerinin 10 maç sonra, play off'lara kalmadan doğrudan üst lige çıkmak olduğunu" belirtti.

Kulüp yöneticileri Emniyet Müdürü Emre Süel'e isminin yazılı olduğu bir forma hediye ederken, Süel de özel tasarımlı takım atkısından alarak “Süper Lig Yolunda Hedef 5000 Atkı” kampanyasına destek verdi.
 

Bakmadan Geçme