İyi Partili Çoban, 'Herkes aklını başına almalıdır'

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban son günlerdeki partide yaşanılan olaylar ile ilgili açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Çoban, 'Son günlerde hem Türkiye'miz hem Partimiz türlü türlü oyunlarla, entrikalarla karşı karşıya kalmış durumdadır. Herkes aklını başına almalıdır. Sabrımız cesaretimizin üstündedir' dedi.

  • 1133
İyi Partili Çoban, 'Herkes aklını başına almalıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; son günlerde parti hakkında yaşanan hususlar hakkında açıklamada bulunan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, türlü oyunlar ve entrikalarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Bir noktaya kendilerini taşıyamayan kişilerin partiyi karıştırmaya çalıştığını dile getiren İlçe Başkanı Çoban, Genel Başkan Meral Akşener hakkında ahlaksız ifadeler kullandıklarını vurguladı. Çoban, hiçbir gücün halkın umudunu öldürmeye ve hevesini söndürmeye yetmeyeceğini belirtti.  

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yaptığı açıklamada, “Son günlerde hem Türkiye’miz hem Partimiz türlü türlü oyunlarla, entrikalarla karşı karşıya kalmış durumdadır. Birileri gibi bir noktaya kendilerini taşıyamadıklarından ötürü Türk Milletinin son umudu olan evimizi, barkımızı, partimizi karıştırmaya çalışıyorlar. Dibinin neresi olduğunu bildiklerimiz, son günlerde neresi ile bağlantılı olduklarını bildiklerimiz, hangi adrese ait olduklarını bildiklerimiz; bugün kalkmışlar İyi Partimize nüfuz etmeye kalkıyorlar. Birilerinin ayağı yerden kesiliyor; zavallıca, alçakça ifadeler kullanıyorlar Sayın Genel Başkanımıza ve Partimize… Herkes aklını başına almalıdır! Kimle, nereyle, ne şekilde uğraştıklarının farkında olmalıdır. Düne kadar kapı aralamak için sıra bekleyenler, zırha bürünmek için Genel Başkanımızın gözünün içine bakanlar ahlaksız ahlaksız ifadeler belirtiyorlar. Hepsinin ne haltlar karıştırdıklarını; dünyalık işler adına bir takım medet umarak Partimizin içinde bulunduklarını biliyoruz. Sabrımız cesaretimizin üzerindedir! Gidin efendiler gidin işinize bakın! Bu Milletin umudunu öldürmeye, hevesini söndürmeye gücünüz yetmez! Millet bizi çağırıyor sizlik bir şey yok” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme