İYİ PARTİ FETHİYE'DEN ŞEKERDAĞ'A TAM DESTEK 

26 Temmuz Pazar günü yapılacak olan İyi Parti Muğla İl Kongresi öncesinde mevcut başkan ve İl Başkan Adayı İncilay Gezgin Şekerdağ ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda Seydikemer ve Fethiye ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Şu anda kendisinden başka aday bulunmadığını belirten Şekerdağ, 'Türkiye'nin tıkanan ve yol bulamayan siyasetini açan İyi Parti'dir. Ülke genelinde aldığımız sinerji ile partimiz iktidara yürüyor. Değişmez denilen her şeyi İyi Parti değiştirmiştir' dedi. 

  • 1505
İYİ PARTİ FETHİYE'DEN ŞEKERDAĞ'A TAM DESTEK 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri, ilçe teşkilatında ziyaret eden İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, hafta sonu yapılacak olan kongrede destek istedi. İl Başkanı Şekerdağ’a teşkilat olarak tam destek verdiklerini vurgulayan İlçe Başkanı Çoban, Şekerdağ’ın kurucu il başkanı olduğunu ve parti adına çok cefa çektiğini söyledi. 

ŞİMDİLİK BAŞKA ADAY YOK 
İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ yaptığı açıklamada, “26 Temmuz Pazar günü yapılacak olan kongremizde adaylığımı açıkladım. Teşkilatımızın desteğini istemek için ziyarette bulunuyorum. Şu ana kadar adaylık konusunda bir hareketlilik yok. Bildiğiniz gibi divana da adaylık listesi sunulabiliyor. Başka bir adayın çıkması da güzel olur. Demokratik bir ortamda seçim gerçekleşmiş olur. Kongrede kendi isteğimle aday oldum. Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlarımız ile toplantı yaptım. Adaylık konusunda fikir alışverişinde bulundum. Adaylığımı desteklediklerini ifade ettiler” diye konuştu.  

İYİ PARTİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRMİŞTİR
İl Başkanı Şekerdağ, “Türkiye’nin tıkanan ve yol bulamayan siyasetini açan İyi Parti’dir. Ülke genelinde aldığımız sinerji ile partimiz iktidara yürüyor. Değişmez denilen her şeyi İyi Parti değiştirmiştir. Çeyrek asırdır AK Parti’de olan İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlıkları Millet İttifakı’na geçtiyse; bu İyi Parti sayesindedir. 26 Temmuz’daki il kongresinde ilçe teşkilatlarımızın desteğini bekliyorum” ifadelerini kulandı. 

İL BAŞKANINA TAM DESTEK   
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban açıklamasında, “İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak, 26 Temmuz’da yapılacak il kongresinde başkanımıza tam destek vereceğiz. Başkanımız, kurucu il başkanıdır. Partimiz adına çok cefa çekmiştir. Artık ülke ve il genelinde kongreleri ile köklenen ve güçlenen bir İyi Parti var. Dereler artık partimize doğru akıyor. Pazar günü kongremizi, toyumuzu güzel bir şekilde icra edeceğiz ve daha sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

  
 

Bakmadan Geçme