HASSAN RUMİ'NİN YENİ ŞARKISI DİLLERE DOLANDI

Konya'da dünyaya gelen ve Fethiye'de büyüyen Hassan Rumi'nin söz ve müziği kendisine ait olan, aranjörlüğünü Ataberk Önal ve Emre Öztürk'ün üstlendiği 'Olayın Neydi Ki' single'ı şimdiden büyük beğeni topluyor.

  • 8100
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
HASSAN RUMİ'NİN YENİ ŞARKISI DİLLERE DOLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da dünyaya gelen ve Fethiye’de büyüyen Hassan Rumi’nin söz ve müziği kendisine ait olan, aranjörlüğünü Ataberk Önal ve Emre Öztürk’ün üstlendiği “Olayın Neydi Ki” single’ı şimdiden büyük beğeni topluyor. Rumi, bu şarkısıyla önümüzdeki dönem içerisinde çıkaracağı Türkçe ve İngilizce şarkılarının farklı ve dinamik tarzıyla müzik dünyasına renkli ve hızlı bir giriş yaptı. Klip yönetmenliğini Ecem Becerikli, Hasip Arvas, Ziya Kino’nun yaptığı “Olayın neydi ki” klibi sinematografik teaserıyla şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görüyor.
Ailesi hala Fethiye’de yaşayan Hassan Rumi’nin önümüzdeki günlerde memleketine geleceği ve yeni single’ının tanıtımını yapacağı öğrenildi. Tüm söz ve müziği kendine ait olan Hassan Rumi, Olayın Neydi Ki, Sonrası Var Mı/Is There an After, Sevmemeyi Bilemedim, İstanbul New York, Crown adlı şarkıları ile kendinden çok söz ettireceğe benziyor.
 

Bakmadan Geçme