İşte Fethiyespor aşkı

Fethiyespor'un borçlarını ödeyebilmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla büyük çaba sarf eden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, geçtiğimiz hafta yapacakları yönetim kurulu toplantısına davet ettiği arkadaşlarının Kovid-19'un tehlikesine dikkat çekerek katılmak istememeleri üzerine öyle bir mesaj gönderdi ki 'Fethiyespor aşkı işte budur' dedirtti.

  • 2572
İşte Fethiyespor aşkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını tüm sektörleri olduğu gibi spor kulüplerinin de çalışmasını etkiliyor. Fethiyespor’da 4 futbolcu ve 1 çalışanın ardından 2 yönetici ile 2 genç futbolcunun Kovid-19 nedeni ile karantina altına alınmışlardı. 4 futbolcu ve bir çalışanın test sonuçları negatif çıktıktan sonra takımla çalışmaya başlamışlardı. Geçtiğimiz hafta Mardin Fosfat Spor deplasmanı öncesi Fethiyespor yönetim kurulu toplanacaktı. Toplantının saatini Başkan Yardımcılarından Önder Abdürrahim Önder yönetim kurulunun whatsapp hattından tüm yönetim kurulu üyelerine saat 17.30 olarak duyurdu. Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de bu pandeminin etkisi iyice çoğaldığı için Yönetim Kurulu Üyesi Nail Şal, Kovid-19’da çember daralıyor diyerek, ailesi çevresindekilerin durumu ile ilgili paylaşımda bulundu. Bir anlamda toplantıya katılamayacağı iması üzerine, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı öğle bir mesaj gönderdi ki ‘Fethiyespor aşkı budur’ dedirtti. Başkan Esat Bakırcı mesajında, “Toplantı saat 17.30’da, ölecekseniz kulüpte ölün” ifadelerini kullandı. Bu mesajın ardından tüm yöneticiler eksiksiz şekilde Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak toplanıp Mardin Fosfat maçı ve Fethiyespor’un diğer sorunlarını kulüp binasında görüşüp, karara bağladı Fethiyespor’da, Mardin Fosfat Spor’u deplasmanda 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Fethiyespor camiası Başkan Esat Bakırcı’nın yönetici arkadaşlarına attığı bu mesajı konuşuyor. 

Yorumlar 1
ferhat Gönenli 02 Aralık 2020 15:34

kimse yanlış anlamasın bu aşk değil ahmaklıktır. bir kişinin pozitif olması ailesine yada diğer insanlarada etki edecektir. o yüzden duyar kasarap show yapmasın kimse.

Bakmadan Geçme