İŞ'TE MUĞLA PROGRAMI BAŞLADI

Fethiye'de 26 yıldır yayın hayatına devam eden FRT TV, yeni yayın döneminde yepyeni programlarla sizlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Muğla'da birbirinden farklı sektörleri ve sektör temsilcilerini sizlerle buluşturacak olan FRT TV'nin yeni programı 'İş'te Muğla', 19 Ekim 2020 saat 21.00'de yayına başladı.

  • 946
İŞ'TE MUĞLA PROGRAMI BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Esma Turan'ın haberine göre; Yıllardır Fethiye'de hizmet veren FRT Televizyonu, geniş bir izleyici kitlesi ile gerek haberleri gerekse içerdiği programlarıyla adından sıkça söz ettiren bir televizyon kanalıdır. Tecrübeli kadrosuyla hem yazılı hem de görsel basın ile hizmet veren FRT TV, sonbahar dönemi için de yepyeni programlarla izleyicisiyle buluşuyor. Esma Turan’ın hazırlayıp sunduğu İş’te Muğla programı Muğla’da faaliyet gösteren tüm sektörlerde ki son gelişmeleri, öne çıkan şirketleri, yeni çıkan ürünleri ve uygulamaları, sağlıktan eğitime, tekstilden gıdaya, otomotivden inşaata, sektörde uzun yollar kat etmiş firmaları sizlerle buluşturacak.
Muğla’da ki sektörleri daha çok kitleyle buluşturmak ve sektör temsilcilerinin alanlarında onları farklılaştıran yönlerini FRT ekranlarında izleyicilere aktarmak amacıyla hazırlanan İş’te Muğla programı her hafta Pazartesi akşamları saat 21.00’de izleyicilerin karşısında olacak.
 

Bakmadan Geçme