İmar Planı Revizyonu Masaya Yatırıldı

Seydikemer Belediyesi tarafından İmar Planı Revizyonu İstişare toplantısı düzenlendi.

  • 2826
İmar Planı Revizyonu Masaya Yatırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Menekşe, Belen, Cumhuriyet ve Gerişburnu mahallelerinde 700 hektar alanda İmar Planı Revizyonu ön çalışmaları devam ediyor.
Seydikemer İlçesinin Menekşe, Belen, Cumhuriyet ve Gerişburnu merkez 4 mahallesinde 1. Etap Planlama Bölgesi yaklaşık 700 hektar alanda Taslak 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu-İlavesi ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu-İlave yapımı ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde yapılmıştı. İhaleyi alan firma yetkilileri ve Seydikemer Belediyesi tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Belediye Birim Müdürleri, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Muammer Acar, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personelleri, Firma Yetkilileri, İlçe Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Muhtarlar katıldı. Toplantıda İlçenin acil ihtiyaçları için istek öneri ve görüşler alınarak anketler yapıldı. Ayrıca ilçe genelinde firma yetkilileri tarafından Esnaf ve Vatandaşlara da anketler yapılarak onlarında istek ve görüşleri alınmaya devam ediyor. 
 

Yorumlar 1
Hakan 05 Şubat 2020 01:08

Sim.Ben Gerişburnu mh.den yatırım için 2,5 kata imarlı arsa almıştım.Benim sorum yeni hastaneyi de göz önüne alırsak kat sayısında artış olacak mı?Olacaksa kaç kat imarlı olacak .Teşekkürler.

Bakmadan Geçme