Hollywood Yıldızlarının Fethiye'de Çekeceği Filmin Hazırlıkları Devam Ediyor

İskoç aktör Mike Mitchell, Fethiye'de çekilmesi planlanan yeni filminin devam eden hazırlıkları hakkında bilgi vermek amacıyla Fethiye Belediyesini ziyaret etti.

  • 1947
Hollywood Yıldızlarının Fethiye'de Çekeceği Filmin Hazırlıkları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce Hollywood yapımı Cesuryürek (Braveheart), 007 James Bond, Gladyatör gibi filmlerde oynayan Mike Micthell, Fethiye ve civarında çekeceği korku filmi için bu defa prodüktör koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek, filmin senaryosu ve hazırlık çalışmaları hakkında bilgi veren Mike Mitchell; Filmde oynayacak oyuncu kadrosunu büyük ölçüde belirlediklerini, Amerikalı ve İngiliz oyuncuların yanında  birkaç Türk oyuncunun da projede yer alacağını, filmin bazı sahnelerinin Tayland’da çekilebileceğini, bu yönde araştırmalarda bulunmak üzere Tayland’a gitmeden önce Belediye Başkanı Alim Karaca’yı bilgilendirmek istediğini ifade etti.
Belediye Başkanı Karaca ise sanatın her türüne destek olmaya çalıştıklarını, Fethiye’de yabancı oyuncularla çekilecek bir filmin Fethiye’nin uluslararası tanıtımına büyük katkı sağlayabileceğini, kendisini Fethiye'nin fahri hemşehrisi olarak gören Mike Mitchell’a çalışmalarında destek vereceklerini belirtti.
 

Bakmadan Geçme