İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor ilk deplasman galibiyetini almak için Tekirdağ'a umutlu gidiyor. Transferin son gününde kadrosuna kattığı yeni isimlerle güçlenen Lacivert-Beyazlılar evinde olduğu gibi deplasmanda da kazanıp dönmek istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros 'Puan ya da puanlarla dönmek için gidiyoruz. Zirveden kopmamak arzusundayız' dedi.

  • 797
İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde 6 puan ile 3. sırada bulunan Fethiyespor deplasmanda karşılaşacağı 5 puan ile 4. sıradaki Tekirdağspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanı ziyaret eden Ufuk Çakal baklava ikramında bulunup takıma moral-motivasyon sağladı. Cumartesi günü sabah saatlerinde özel otobüs ile Dalaman Havaalanı’na hareket edecek olan şimşekler saat 11.00’de uçak ile gidecek. Tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan Teknik Direktör Mesut Toros, yeni oyuncularına da bu maçta şans vermek istiyor. Yeni oyuncuların takıma çabuk adapteleri teknik kadro ile yönetimi sevindirirken deplasmandaki ilk galibiyetini alıp üst sıralara iyice yerleşmek istiyor. Bursa bölgesinden Hasan Kaçar’ın yöneteceği karşılaşmaya Tekirdağspor’un Süleyman, Ramazan, Şamil, Ali Altuntaş, Fatih, Gökhan, Samet, Bülent, Hakan Pehlivan, Emrah ve Yusuf 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un Serkan, Bülent, Sabri Turgut, Mert Özmen, Harun, Berkay, Cemal, Serhat Mutlu, Anıl Gir, Yakup ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor.
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Puan ya da puanlarla dönmek için gidiyoruz. Zirveden kopmamak arzusundayız. Yeni transferlerle güçlendiğimizi düşünüyorum. Yeni oyuncularımız kısa sürede takıma adapte oldular. Yozgatspor galibiyetinden bu yana çok iyi çalıştık, futbolcularımın hem güzel oyun hem de iyi bir sonuç için başarılı bir mücadele ortaya koyacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.


 

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Bakmadan Geçme