FETHİYE'DE CUMA NAMAZI KILDI

L.H. Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Nijerya asıllı ABD'li basketbolcu Abdul-malik Abu Fethiye Merkez yeni Camii'nde cuma namazı kılıp, tüm Müslüman alemi için duada bulundu. L.H. Fethiye Belediyespor kulübü Genel Sekreteri Yavuz Topateş ile birlikte Yeni Cami'ye gelen ve Cuma namazı kılan Abdul-malik Abu 'Şansım olursa uzun yıllar Fethiye ve Türkiye'de kalmak isterim. Fethiye harika bir yer' diye konuştu. İlk kez geldiği Türkiye'de, Fethiye'de profesyonel basketbolun sevdirilmesi için takım ile çalışmalarını sürdüren Abu, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için 'Fenerbahçe maçında tabi ki işimiz zor ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fenerbahçe'deki Lorenzo eski takım arkadaşım' ifadelerini kullandı.

  • 2114
FETHİYE'DE CUMA NAMAZI KILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

L.H. Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Nijerya asıllı ABD’li basketbolcu Abdul-malik Abu Fethiye Merkez yeni Camii’nde cuma namazı kılıp, tüm Müslüman alemi için duada bulundu. L.H. Fethiye Belediyespor kulübü Genel Sekreteri Yavuz Topateş ile birlikte Yeni Cami’ye gelen ve Cuma namazı kılan Abdul-malik Abu Fethiye’yi çok sevdiğini söyledi. Cami’ye gelişi ve çıkışında vatandaşların büyük ilgisini çeken 2.08’lik başarılı basketbolcu kendisi ile resim çekilmek isteyenleri kırmayıp onlarla resim de çektirdi.
HOCAMIZ VİZYON SAHİBİ
Fethiye’nin harika bir yer olduğunu ifade eden ve tüm Müslümanlar için duada bulunduğunu kaydeden Abdul-malik Abu “Bana Fethiye’de yaşama şansı verdiği içinAllah’a şükrediyorum. Takım arkadaşlarımı ve hocamızı çok sevdim. Hocamız gerçekten harika bir vizyona sahip. Ben ve takımımız çok iyi olmak için sıkı çalışıyoruz. Şansım olursa uzun yıllar hem Fethiye’de hem Türkiye’de oynamak isterim” dedi.
LORENZO ARKADAŞIM
Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşmayı hatırlatınca Abdul-malik Abu, “Fenerbahçe hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarından biri. Fenerbahçe maçında tabi ki işimiz zor ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fenerbahçe’deki Lorenzo eski takım arkadaşım çok iyi insan, çok profesyonel bir oyuncudur. Benim için çok güzel bir mücadele olacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme