İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Seydikemer İlçe Başkanlığı'na, Kurucu İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu seçildi. Tek listede ile gidilen kongre Tufanlar Dinlenme Tesisi Salonu'nda gerçekleştirildi.

  • 2159
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Seydikemer 1. Olağan Genel Kurulu; Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Essum Aslan, Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, diğer ilçe başkanları, delegeler ve partililerin katılımı ile gerçekleştirildi. Kovid-19 tedbirleri altında yapılan kongrede saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Kongrede divan başkanlığını Tolga Keskin, başkan yardımcılığını Mehmet Billorer, üyelikleri de Mehmet Bektaş ve Ali Durna yaptı. 

Genel kurulda faaliyet ve bütçe raporu okunup, kabul edildi. Kongrede konuşan DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, “Herkesin insan onuruna yakışır şekilde barış ve huzur içerisinde yaşayabilmesinin temin edilmesidir. Tek bir vatandaşımızın dahi bu ülkede kendini garip, dışlanmış, ötekileştirilmiş hissetmemesidir. Ülkemizin içinde huzurla yasayacağımız, hepimizin ortak yuvası haline getirilmesidir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim ve öğretim alması; kadınların tek başına ve özgürce toplumda var olması için gerekli tüm düzenlemelerin acilen yapılmasının sağlanmasıdır. Tarafsız ve bağımsız yargıyla berberinde sosyal adaletin sağlanmasıdır. Kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan özgürlükçü, şeffaf, katılımcı, çoğulcu, liyakata dayanan demokrasinin inşa edilmesidir” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ SEYDİKEMER 
DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak önceliklerinin Seydikemer olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, “En büyük önceliğimiz Seydikemerli gençlerimize kendi ilçemizde iş ve istihdam sağlamak olacaktır. Bir tarafı Akdenize bir tarafı Toroslara dayanan bu eşsiz coğrafyada doğan her vatandaşın daha refah bir ortamda yaşamasını temin etmektir.  Gençlerimizin iş için aş için bu toprakları anayurdunu eşini çocuğunu anne babasını terk etmesinin önüne geçip; parti ayrımı yapmaksızın 65 mahalleye hizmet etmeyi amaçlıyoruz.  Pandemi döneminde sıkıntıları daha da artan Seydikemerli esnafımızın sıkıntılarına çözüm bulabilmek ve bunu gerekli yerlere iletebilmek, yerel esnaftan alış verişi teşvik edip öncü olmak, esnaf odalarıyla beraber çözümler bulmaktır. Seydikemerli çiftçilerimizin emeğinin karşılığını alamamasına sebep olan yüksek maliyet ve pazar bulamama sorununa karşı fikirler üretmek ve üreticilerimizin sesi olabilmektir. 550 bin dekar ziraat yapılan bir coğrafyada, her yıl artan gübre ve yem fiyatlarıyla mücadele eden çiftçilerimiz için Sözleşmeli ekim modeli uygulamak dahil; ziraat odaları ve tarım bakanlığı gibi kurumlar ile çiftçimizin sorunlarına çözüm üretmektir” ifadelerini kullandı. 
 
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanlığına Orhan Ustaoğlu seçilirken, yönetim kurulu Zafer Çakar, Durmuş Karşal, Orhan Bıçak, Durmuş Ali İleri, Vesile Akbaba, Soner Koyuncu, Mehmet Aykurt, Ali Avcı, Erdoğan Conkuş, Kutlu Akan, Ceyhun Demir, Neslihan Torkut, Ramazan Çalık ve Burhan Aksoy’dan oluştu. 

Kongrenin ardından DEVA Partisi Seydikemer İlçe Teşkilatı’nın açılışı yapıldı. Açılış törenine Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Essum Aslan, Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, diğer ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı. 
 

İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi
İlçe başkanlığına Ustaoğlu seçildi

Bakmadan Geçme