Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Ören Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Tokat daha sonra sırasıyla Kultak, Alatepe ve Çamlıca Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

  • 596
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Tokat’ a ziyaretleri esnasında Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, birim müdürleri ve Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tiryaki de eşlik etti.
Ziyaretlerine Ören Pazarı’yla başlayan  Başkan Tokat esnaflara bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, vatandaşlara pandemi tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu. Tüm vatandaşların Miraç Kandilini kutlayan Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat anons aracılığıyla vatandaşlara bir konuşma gerçekleştirdi. 
Maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulamanızı istiyorum
“Pazarımızın bereketli geçmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat, “Sizlerden 2 konuda hassasiyet bekliyoruz. Birincisi hükümetimizin açıkladığı verilere göre Muğla ili Türkiye’de turuncu iller arasında ancak kırmızıya çok yakın. Eğer şu anki vaka sayıları bu şekilde yükselerek devam ederse yakında kırmızıya dönmemiz kaçınılmaz olacak.  Eğer kırmızıya dönersek, her yer tekrar kapanacak. Esnafımız üreticimiz, çiftçimiz, halkımız bundan zarar görecek. Bu sebeple başta pazar yerlerimiz olmak üzere kendi sosyal hayatımızda da kurallara harfiyen riayet etmenizi maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulamanızı istiyorum. Arkadaşlarımla beraber özellikle bu hafta Milas’ın bütün pazarlarını tek tek dolaşarak, sizleri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor, denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu konuda destekleriniz bizim için çok önemli. 
Aşı olmadan bu hastalığı yenemeyiz
İkinci söyleyeceğim önemli konuda şudur. Sağlık kurumlarından bize gelen bilgilere göre ilçemizde maalesef 65 yaş üstü aşılama faaliyetleri olması gerektiği gibi gitmiyor. Muğla’nın neredeyse en geriden gelen ilçesi konumundayız. Yani 65 yaşın üzerindeki aşı sırası gelmiş yurttaşlarımız kendilerine randevu verilmesine rağmen maalesef aşılamaya gitmiyorlar. Bu kabul edilemez. Aşı kaçınılmaz. Aşı olmadan bu hastalığı yenemeyiz. 
Ben Belediye Başkanınız olarak, birinci aşımı oldum. 1 hafta sonra ikinci aşımı olacağım. Sırası gelen her yurttaşımız lütfen aşılamaya gitsin 65 yaşın üstündekiler eğer kendilerine bir randevu verilememişse bile kendileri giderek, bizzat müracaat ederek, bu aşıları yaptırsınlar. Hep beraber mücadele ederek, bu illetin üstesinden geleceğiz. Normal hayatımıza döneceğiz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum, pazarınız bereketli olsun” dedi.
Başkan Tokat konuşmasının ardından Ören Pazarını gezerek, incelemelerde bulundu. Pazar ziyaretlerini tamamlayan Başkan Tokat daha sonra Ören Muhtarlığı ve Ören Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, öneri ve talepler dinlenerek, istişarelerde bulunuldu.
Ören ziyaretini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat daha sonra sırasıyla Kultak, Alatepe ve Çamlıca Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Tokat, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü noktasında çalışmaların ivedilikle gerçekleştirileceğini belirtti.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Bakmadan Geçme