İlçe Başkanları, İl Danışma Meclisi Toplantısını Değerlendirdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını değerlendiren AK Parti Fethiye ve Seydikemer İlçe Başkanları, kongre süreçlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade ettiler.

  • 1018

AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına; son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, AK Parti'li belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantıya katılın AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan da katıldı. 
Toplantıyı değerlendiren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Bugün il Başkanlımız tarafından üniversitemizde son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla İl Koordinasyon toplantısını yaptık. Bizde Fethiye’den bütün ekibimizle gelerek toplantıya katıldık. Memleketimiz için hayırlı olsun diyoruz. Kongre sürecindeyiz. 29 Şubat itibariyle Ortaca’dan başlamak suretiyle en son 18 Nisan’da kongreyi yaparak kongre sürecimizi ilçeler bazında tamamlayacağız. Ben aday değilim. İnşallah 18 Nisan’da yeni bir arkadaşımıza görevi devredip bizde çekileceğiz” dedi.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Bugün il danışma toplantısına katıldık. Bu kalabalığı görünce çok duygulandık. Yeniden şahlanışımızı gördük. İnşallah önümüzdeki ilçe başkanlıkları seçimleriyle bu birlik ve beraberlikler devam edecek. Biz dünyanın en büyük sivil toplum örgütüyüz. Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Dolayısıyla güçlü kadrolarla her zaman kendimizi yeniliyoruz. İnşallah bu yenilemeler devam edecek. Birlik beraberlik içerisinde ülkemizi yaşanabilirÜlkeler seviyesinin çok daha üzerine çıkarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğiz” diye konuştu.


İl Kongresi ve İlçe Kongreleri öncesi son Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, “Birlik ve beraberliğimizi gösterebilmek için güzel bir organizasyon. Hafta içi mesai olmasına rağmen partililerimiz büyük bir ilgi gösterdi. Birlik beraberlik içerisinde kongrelerimizi atlatacağımızı düşünüyorum. 1 Mart’ta Seydikemer’de ilçe kongremiz var. Bütün Seydikemer ve Muğlalı vatandaşlarımızı kongreye davet ediyoruz” dedi.


 

Bakmadan Geçme