İlçe Başkanı Demir'den asgari ücret değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, hükümetin belirlediği asgari ücret hakkında değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücretin 2 bin 825 TL'ye çıkarılması hususunda görüşlerini aktaran İlçe Başkanı Demir, 'CHP'li belediyeler bünyesinde asgari ücreti net 3 bin 100 TL olmasını bekliyoruz. Bu açıdan bakarsak AK Parti hükümetinin halka sahip çıkmadığı gözüküyor. CHP'li belediyelerin ise halkın yanında olduğunu görüyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 982
İlçe Başkanı Demir'den asgari ücret değerlendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hükümetin açıkladığı asgari ücret hakkında açıklamalarda bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP’li belediyelerin ise ülke genelinde asgari ücreti net olarak 3 bin 100 TL olarak uygulayacağını vurguladı. Her zaman halkın yanında olduklarının altını çizen Fethiye İlçe Başkanı Demir, asgari ücretle çalışan vatandaşların sorunlarını yakından bildiğini dile getirdi. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “AK Parti Fethiye İlçe Başkanı bir açıklamasında, asgari ücretin 2 bin 825 TL’ye yükseltildiğini dile getirmiş. Kendisi bilmiyorum, ayda mı yaşıyor, yerde mi yaşıyor? CHP’li belediyeler bünyesinde asgari ücreti net 3 bin 100 TL olmasını bekliyoruz. Bu açıdan bakarsak AK Parti hükümetinin halka sahip çıkmadığı gözüküyor. CHP’li belediyelerin ise halkın yanında olduğunu görüyoruz. Cumhurbaşkanı 88 bin TL maaş alırken, çalışanlara 2 bin 825 TL uygun görüyorsa bizim diyeceğimiz bir şey yok. Fethiye halkının buna cevabı sandıkta vereceğini düşünüyorum. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız. Asgari ücretle çalışan emekçilerin sorunlarını yakından biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi hız kesmeden iktidara koşuyor” şeklinde ifadeler kullandı. 

Bakmadan Geçme