İkinci kısıtlamalarda da Fethiye, tedbirlere uydu

Yeni tip koronavirüsle (COVID-19) mücadele kapsamında bu hafta sonu da uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek. Bu hafta kısıtlamanın ikinci günü olan Pazar gününde de Fethiye sokakları ve sahil bantları yine bomboştu, yine her taraf sessizliğe bürünmüştü. Çalışanlar hariç evde kalan vatandaşların kısıtlamaya büyük oranda uydukları görüldü.

  • 623
İkinci kısıtlamalarda da Fethiye, tedbirlere uydu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İkinci sokağa çıkma kısıtlamasında Fethiye'de yine sessizlik hakimdi. Boş kalan sokaklarda ve sahil bantlarında sevimli sokak hayvanları ve kısıtlamadan muaf tutulanların araçlarından başka hiç bir hareketlilik yoktu. Görevli polis ekipleri ise kavşaklarda gelip geçen araçların izin evraklarını kontrol ederken Fethiye genelinde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı bildirildi. Öte yandan kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günü, tüm ülkede olduğu gibi Fethiye'de de market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterdiler.
Sokağa çıkma kısıtlamaları, yeni bir karar alınıncaya kadar ilerleyen hafta içi ve hafta sonlarında da uygulanmaya devam edecek. 
GÜLYÜZ YURDAGÜL SIRT
 

Bakmadan Geçme