Hillside Genel Müdürü Çakalel'den Karaca'ya ziyaret

Hillside Fethiye Genel Müdürü Cüneyt Çakalel,  Hillside Fethiye Müdür Yardımcısı Atila Sayınman ve Muhasebe Müdürü Kadri Uluner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

  • 6419
Hillside Genel Müdürü Çakalel'den Karaca'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Hillside yetkililerini makamında ağırlayan Karaca, Hillside ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Karaca, “Hillside, Fethiye’nin en önemli markalarından bir tanesi. Ankara ve İstanbul’da çeşitli üst düzey kişilerle görüştüğümüzde Hillside ile ilgili olarak daima olumlu görüşler alıyoruz. Hillside ve Fethiye Belediyesi arasında ilerleyen günlerde çeşitli konularda işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz. ‘Belediyemiz ve Hillside adına Fethiye’mizde ortak neler yapabiliriz?’ Bunun için görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür eden Hillside Fethiye Genel Müdürü Cüneyt Çakalel, “Fethiye Belediyesi ile birçok konuda işbirliği için Sayın Başkan ile görüşmelerde bulunduk. Kendilerine bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Özellikle Fethiye Belediyespor’un su sporlarıyla ilgili olarak işbirliği geliştirebiliriz. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının başarılı gidişatını yakından izliyoruz. Basketbol takımımıza destek amacıyla ilerleyen günlerde görüşmelerde bulunacağız” dedi. Ziyaret sonrası Karaca, Hillside yetkililerine Fethiye’ye özgü hediyelerden takdim etti. Çakalel, samimi misafirperverliğinden dolayı Karaca ve ekibine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme