HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR

Fethiye Belediyesi, İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara destek amacıyla yardım kampanyası başlattı. Duyarlı vatandaşlar yardım paketlerini Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu'na getirmeye devam ediyorlar.

  • 847
HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; yardımsever vatandaşlar tarafından getirilen koliler, görevliler tarafından kayıt altına alınıyor ve gruplara ayrılıyor. İzmir’deki depremzedelere ulaştırmak üzere; kuru gıda, kıyafet, çocuk maması, battaniye, çocuk bezi, mendil, oyuncak, ısınma ve ilk yardım gereçleri gibi acil ihtiyaç malzemeleri Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda toplanmaya devam ediyor. Korona virüsü salgını nedeniyle kullanılmış malzemelerin kabul edilmediği kaydedildi. 

Yardımda bulunan vatandaşlardan Çağla Yılmaz, “İzmir’de meydana gelen deprem hepimizi çok üzdü. Hem pandemi dönemi içerisindeyiz hem de havalar soğumaya başladı. Umarım yapılan yardımlar yeterli olur” dedi. 

Fethiye Belediyesi’nin yardım kampanyasına katılan Ramazan Ataçocuğu, “Bildiğiniz gibi Fethiye olarak deprem bölgesinde bulunuyoruz. 1957 yılında büyük bir deprem yaşadık. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yardıma ihtiyacı var. Bizler de elimizden geldiği kadar yardımda bulunmaya çalıştık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fethiye’de esnaflık yapan Erkan Yorulmaz, “Deprem gerçeği herkesin başına gelebilir. Elimizden geldiğince firma olarak İzmir’deki vatandaşlarımıza destek olmaya çalıştık” şeklinde konuştu. 
 

HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR
HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR
HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR
HER KESİMDEN DESTEK YAĞIYOR

Bakmadan Geçme