DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Fethiye'de Kukina Kafe isimli mekanın işletmecisi Meryem Başerkafaoğlu öncülüğünde bir grup gönüllü, İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlar için yardım kampanyası başlattılar. Depremzedeler için öncelikli yardım malzemelerinin yer aldığı kolilerin Fethiye Belediyesi aracılığıyla İzmir'e gönderildiği kaydedildi.

  • 1239
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’de meydana gelen depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, ülke genelinde birçok yardım faaliyeti başlatıldı. Bu anlamda Fethiye’de bir grup gönüllü elini taşın altına sokarken, düzenledikleri yardım kampanyası yoğun ilgi gördü. Getirilen yardım malzemeleri türlerine göre ayırıldı ve kolilere dolduruldu. Giysi, bebek bezi, temizlik malzemeleri ve diğer gerekli ürünler; Fethiye Belediyesi aracılığıyla bölgeye ulaştırılacak.

Kampanya gönüllülerinden Çağıl Arıcan yaptığı açıklamada, “Bir İzmirli olarak, İzmir’de meydana gelen depreme çok üzüldüm. Depremde yıkılan, Bornova’daki Doğanlar Apartmanı’nın yanında büyüdüm. Arkadaşlarımız ve Meryem Başerkafaoğlu ile bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Fethiye’den de bir destek gitmesini istedik. Umarız küçük de olsa oradaki vatandaşlarımıza bir yararımız dokunmuştur. Battaniye, iç çamaşırı ve ihtiyaç olabilecek malzemeleri topladık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme