Hayvan severleri sevindiren haber 

Fethiye Hayvan Severler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu, uzun süren çalışmalarının karşılığını aldılar. 3 Şubat tarihinde yapılan Fethiye Belediye Meclis Toplantısında, Fethiye Belediyesi Hayvan Bakım Evi için hemogram ve röntgen cihazı siparişinin verilmesi mutlulukla karşılandı.

  • 1775
Hayvan severleri sevindiren haber 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Hayvan Severler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu, uzun süren çalışmalarının karşılığını aldılar. 3 Şubat tarihinde yapılan Fethiye Belediye Meclis Toplantısında, Fethiye Belediyesi Hayvan Bakım Evi için hemogram ve röntgen cihazı siparişinin verilmesi mutlulukla karşılandı. Fethiye Hayvan Severler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu adına açıklama yapan Selda Korhan, “topladığımız 2 bin 500’den fazla imza ile Aralık ayı içerisinde Fethiye Belediye Başkanlığı ile yaptığımız toplantıda; sokakta yaşayan ve barınakta bakımları yapılan sokak hayvanlarının daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlayacak ihtiyaçları için sunduğumuz öneriler dikkate alınmıştır” dedi. 

Konu hakkında açıklama yapan Selda Korhan, “Fethiye Hayvan Severler olarak topladığımız 2 bin 500’den fazla imza ile Aralık ayı içerisinde Fethiye Belediye Başkanlığı ile yaptığımız toplantıda; sokakta yaşayan ve barınakta bakımları yapılan sokak hayvanlarının daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlayacak ihtiyaçları için sunduğumuz öneriler dikkate alınmıştır. 3 Şubat 2020 tarihinde Sayın Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında gerçekleşen Fethiye Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında oy birliği ile alınan kararlar sonucu, Fethiye Belediyesi Hayvan Bakım Evi için hemogram ve röntgen cihazı siparişlerinin verilmiş olduğunu sevinerek öğrenmiş bulunuyoruz. Ayrıca toplantıda alınan diğer bir kararın da veterinerlerden bir tanesinin en kısa sürede her türlü ameliyatı yapabilecek şekilde donanımlı hale getirilebilmesi adına eğitime gönderileceği müjdelendi.7/24 Acil hattın da önümüzdeki günlerde hayata geçirileceği bilgisi de Sayın Veli Pabuşcu tarafından teyit edilmiştir. Sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Biz hayvan severler olarak bu oluşumun her safhasında işbirliğimizi devam ettireceğimizin sözünü veriyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme