HACI ZÜHTÜ KÖKTEN CAMİİ YOLA KAVUŞUYOR

Ölüdeniz'de uzun yıllardır toz içinde kalan, halk arasında 'Ölüdeniz Camii' olarak bilinen Hacı Zühtü Kökten Camii etrafında Fethiye Belediyesi tarafından parke yol çalışması yapıldı.

  • 3087
HACI ZÜHTÜ KÖKTEN CAMİİ YOLA KAVUŞUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi yol ekipleri 41 mahallede farklı çalışmalar yaparken, aynı zamanda daha önce tamamlanmamış ana arterlerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Ölüdeniz mahallesine bağlı Çarşı caddesinde Fethiye Belediyesi yol ekipleri tarafından yıllardır yapılmayan yollara parke döşeniyor. Yöre halkı cami yolunun yapılmasından memnun olduklarını dile getirirken, turizmciler ise yolun kaldırım ile birlikte Ölüdeniz’e yakışır bir hale gelmesinden mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Bölgede yaşayan yerli halk, Ölüdeniz Cami olarak da bilinen 25 yıllık Hacı Zühtü Kökten Cami’ne daha önce toz içinde gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, yeni yapılan yoldan dolayı Fethiye Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Turizmciler teşekkür etti
Ölüdeniz’in önemli turizm işletmecilerinden, Manaspark Otelinin sahibi Timuçin Kuş; “Burada yaklaşık 10 yıldır otel işletmeciliği yapılıyorum. Bu bölgede maalesef bir yol sıkıntımız vardı. Misafirlerimiz arasında camiye gidenler vardı. Onlar da bu bozuk yol nedeniyle bize sitem ediyorlardı. Şimdi kaldırımlarıyla birlikte gerçekten yapılmış bir yolumuz oldu. Bundan dolayı Fethiye Belediyesi’ne bölge esnafı ve sakinleri olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme