Gündeme bomba gibi düşen haberin kaynağına SED Medya ulaştı

Türkiye gündemine adeta bomba gibi düşen iddianın kaynağına SED Medya ulaştı. Pınar Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir o korkunç iddiaya cevap verdi.

  • 8302
Gündeme bomba gibi düşen haberin kaynağına SED Medya ulaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’i, CHP Muğla Milletvekillerinden birinin kendisini arayarak, davadan çekilmesini istediği öne sürüldü. İddiaya göre CHP’li Vekil, Sıddık Gültekin’e, “Tamam böyle bir şey yaşandı. O aile de perişan. Zaten cezasını çekecek. Gel sen davandan vazgeç. Zaten kamu davası devam edecek” dediği iddia edildi.
Bu iddialar, Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Sed Medya muhabiri Ferdin Yavuz’a cevap verdi. Avukat Epözdemir “Müvekkilim ile görüştüm iddia doğruymuş kendisi ile bu konuda görüşmüler müvekkil de bu talebin kabul edilemez olduğunu söylemiş, duymayayım ben böyle bir şey demiş. 4 ocakta duruşma var. Duruşma sonrası kendisi açıklayacağını ifade ediyor. Bende meslek etiği, meslek ilke ve kuralları gereği bana da açıklamamamı rica etti. Ama isimler var bizde. Dolayısıyla iddia doğruymuş kendisi açıklayacak. Benim de meslek etiği, meslek ilke ve kuralları gereği açıklamam doğru olmaz.”
Avukat Epözdemir’in “Bizde isimler var” demesi ise dikkat çekti.

Bakmadan Geçme