GÖKCAN'DAN SINAV MÜJDESİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, ehliyet sınavlarının Muğla'da yapılacağının müjdesini verdi. Fethiye programı kapsamında muhtarlar toplantısında kendisine iletilen bu talebi ilgili kurumlara aktaran Milletvekili Gökcan, Muğla'nın taleplerini yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

  • 1150
GÖKCAN'DAN SINAV MÜJDESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yaptığı yazılı açıklamada, “Geçtiğimiz ay Fethiye’de muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda söz vermiştim. Ehliyet sınavları Fethiye'de yapılacak ve bunu da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz demiştim. Yine sözümüzü tuttuk. Söz verdiğimiz gibi her zaman sevgili hemşerilerimizin yanındayız. Milli Eğitim Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında Fethiye E-sınav Merkezi’mizin Bakanlık onayı geldi. Bu hafta Fethiye'de 19-20-24-25 Ekim tarihlerinde yapılacak ehliyet sınavlarına toplam 160 aday girecek. Fethiyeli hemşerilerimize hayırlı olsun... Bugüne kadar yaptığımız gibi Muğla’mızı büyütmeye, geliştirmeye, talepleri yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Milletvekili Gökcan, “Sevgili hemşerilerimiz bilsin ki; yatırım ve hizmette sınır tanımayacağız. Söz verdiğimiz tüm yatırım, proje ve talepleri bir bir hayata geçireceğiz. Yaptıklarımızı kat kat artıracağız. Hamlelerimiz kesintisiz sürecektir. Muğla’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Her şey güzel Muğla’mız ve sevgili hemşerilerimiz için...” dedi. 

GÖKCAN'DAN SINAV MÜJDESİ

Bakmadan Geçme