CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Sinan Cengil güven tazeledi. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı aynı zamanda Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün katılımı ile gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongreye yoğun bir katılım oldu.

  • 2179
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre;Fethiye Şehir Stadı yanında bulunan Kapalı Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Fethiye Gençlik Kolları kongresine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı aynı zamanda Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Başkan Yardımcıları, MKYK Üyeleri, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve gençlik kolları delegeleri ile partililer katıldı. Genel kurulda ilk olarak divan belirlendi. Divan başkanlığına Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Abdurrahman Döğücü seçilirken; katip üyeliklere Muğla Gençlik Kolları Yardımcısı Burak Kaplan ve Üye Münevver Hekimoğlu getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere mesajı okunurken, Fethiye Gençlik Kolları faaliyet raporu videosu izlendi ve katılımcılar tarafından oylandı. 

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ 
Divanın belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Daha sonra konuşmalara geçildi. İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, “AK Partili olmanın, AK Parti'de genç olmanın gururunu nasıl yüreğimizde hissediyorsak, yine AK Parti'de genç olmanın sorumluluğunu ve vebalini yüreğimizin en derinliklerinde hissediyoruz. Biliyoruz ki mensubu olduğumuz AK Parti tüm dünya mazlumlarının, İslam aleminin son umududur. Yine biliyoruz ki AK Parti’mizin umudu da bu gençliktir. Bu sebep ile biz gençlerin boşa harcayacak bir dakikası bile yoktur. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere; ‘Durmak yok koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız’ sözüyle bizler diklenmeden dik durarak, her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Mevla’nın huzurunda duran gençler olduk, biz liderinin yanında dik duran gençler olduk, eksiklerimiz var, hatalarımız var, ama en önemlisi teşkilatımıza sevdamız var. Bu millete, bu ümmete hizmet yolunda şuurumuz var, bizim hayata dair, geleceğe dair projelerimiz var” dedi.

GENÇLERİMİZDEN UMUTLUYUZ 
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk konuşmasında, “Bildiğiniz gibi 20 Eylül 2020 tarihinde AK Parti 7. Olağan Fethiye İlçe Kongresi’nde güven tazelemiş olarak yola devam ediyoruz. Bugün ise Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Cengil’in görev tazeleyeceği 6.Olağan Gençlik Kolları Fethiye İlçe Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Sinan Başkan, bizlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmaksızın çalışmaya devam edeceği sözünü verdi. Gençlik Kolları Genel Başkanı ve yönetimi huzurunda bu sözü yeniden veriyor. İnanıyoruz ki Fethiye Gençlik Kollarımız 2023 hedefi için yılmadan, yorulmadan çalışacak.  Gururumuz gençlerden umutluyuz... AK Parti’mizin iktidara gelmesinde ve uzun yıllar iktidar olmasında en önemli unsurlardan biri kadın kolları, bir diğeri gençlik kollarıdır. İnandığımız yolda 2023 seçimlerine Fethiye’mizi hazırlayacak ekibin parçası olan gençlik kolları başkanımız Sinan Cengil ve yönetim kurulunda yer alacak gençlerimize başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

GENÇLİK KOLLARI PARTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ 
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete de “Gençlik kolları kongreleri partimiz için önem teşkil etmektedir. Gençler bizim itici gücümüz. Ülkemizde her yıl 1 milyon 500 bin yeni seçmen katılıyor. Gençlik kolları partimiz için önemli bir güce sahip. Ülkemiz kısa bir zamanda çok ciddi bir yol kat etti. Gençlere kat ettiğimiz bu yolu anlatmaya çalışırken zorlanıyoruz. Gençler gözlerini açtıklarına Ak Parti iktidardaydı. Onların ayakları okula giderken hiç ıslanmadı. Taşan dereleri görmediler. Bu konuda en büyük görev gençlik kollarına düşüyor. Gençlerimize ülkenin nereden, nereye geldiğini anlatma görevi gençlik kollarına düşüyor” diye konuştu. 

GENÇSİN ÖNDE YÜRÜ, İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ
Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Ege’nin tamamında AK Parti gücünü hissettiriyor. Diri teşkilatları ve adanmış yürekleriyle yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Biz genel merkezde Muğla’yı bu şekilde görmekten çok onur duyuyoruz. Bununda baş mimarı sizlersiniz, sizlerle gurur duyuyorum. Türkiye’nin dört bir yanında AK Parti Gençlik Kolları kongrelerini organize ediyoruz. Gönül isterdi ki her zaman olduğu gibi milletimiz ve teşkilatımızın tamamını burada görmek isterdik. Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kongrelerimizi sadece delegelerimizle birlikte organize ediyoruz. AK Parti Gençlik Kolları olarak ‘Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü’ diyoruz. Hizmet aşkının bayraktarlığını gençlere emanet ediyoruz. Gençler bir konuya inanır ve omuzlanırsa orada başarısızlık diye bir şey olmaz. İnşallah bugünden itibaren bu işi sırtlanacak kardeşlerimize çok büyük bir yük düşüyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından gençlik kolları yönetimi tanıtılıp, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil’e mazbatası takdim edildi. Daha sonra Cengil, Büyükgümüş’e hediyeler sunuldu. 
Sinan Cengil başkanlığındaki AK Parti Fethiye Gençlik Kolları yönetiminde şu isimler yer aldı; Feyyaz Alkaya, Serkan Çelik, Ali Durukan, Kerem Koç, Zehra Zeynep Tüfekçi, Zeynep Hümeyra Olpak, Ebru Turan, Ayça Melisa Aykaç, Züleyma Irmak, Songül Yetgin, Cüneyt İnce, Yunus Emre Girgin, Ömer Faruk İspir, Tunahan Salancı, Samet Özbey, Müjdat Tuncay, İsmail Kılçar, Okan Bakan, Mevlüt Aşan, Sinan Demir, Yunus Emre Çürük, Mehmet Çavdar, Caner Duman, Çağlar Kocayiğit, Oğuzhan Boyacı, Mevlüt Alkaya, Onur Ongün, Emel Doğan, Erman Kilimci.
 

CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ
CENGİL, GÜVEN TAZELEDİ

Bakmadan Geçme