Göcek Marintech Fuarı'na büyük ilgi

Marmaris Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan Marintech Göcek, deniz sevdalılarına kapılarını açarken, yurt dışından 2 olmak üzere 75 firmanın katıldığı fuara yoğun ilgi oluyor. Yat ve tekne ekipmanlarının yanı sıra birbirinden değişik sürat tekneleri de yer aldığı Göcek'teki fuardan firmalar oldukça memnun.

  • 2292
Göcek Marintech Fuarı'na büyük ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan, ulusal ve uluslararası 75 firmanın katıldığı Marintech Göcek Fuarı kapılarını deniz sevdalılarına açarken; fuarda stant açan firmalar ilgiden oldukça memnun kaldı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana’nın yanı sıra Ege ve Akdeniz bölgelerinden firmaların katıldığı fuarda; birbirinden değişik stantlarda yat ve tekne ekipmanları son model denizle ilgili değişik ürünler ve aksesuarlar başta kaptan ve deniz sevdalılarının büyük ilgisini çekti. 

Muğla’dan fuara katılan Başak Ticaret Sahibi Başak Erdal, “Fuara ilgiyi çok iyi buldum. Bizler deniz sevdalılarına ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk” dedi. Arzum Homes Sahibi Recep Teke, “Yat döşeme ve mefruşat ürünlerimizi fuar nedeniyle tanıtabiliyoruz. Fuar oldukça ilgi görüyor” ifadelerini kullandı. Alesta Motor Yetkilisi Soner Tapacıoğlu, “Fuara ilgi bizleri memnun etti. Ürünlerimizi ilgi güzel. 20 bin TL’den başlayan ve 150 bin TL arasında sürat motorları ilgi görüyor” diye konuştu. 

Fuarı gezen ziyaretçiler ile diğer katılımcılar da fuarın harika geçmekte olduğunu söylediler. 


 

Bakmadan Geçme