Ölüdeniz, Caner'e ağlıyor

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü Mevkii'nde ünlü kebap ustası Zahit Coşkun mesleğini sürdürmek isteyen biricik evladı 27 yaşındaki Caner Coşkun'un ani ölümü ailesini, Fethiye ve Ölüdeniz halkını yasa boğdu.

  • 32722
Ölüdeniz, Caner'e ağlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz Mahallesi’nde hemen herkes tarafından çok sevilen genç işadamı Caner Coşkun’un vefat haberi üzüntüyle karşılandı. Baba Zahit Coşkun ile annesiAlime Coşkun ve kız kardeşlerinin feryatları yürekleri dağlarken, arkadaşları ve yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Jandarma ekipleri olay yerinde ölüm nedenine ilişkin ipuçları ararken; yakınları uzun süre restoranın önünden ayrılamadı. 
Caner Coşkun’un ani vefatı başta Hisarönü Mevkii olmak üzere Ölüdeniz ve Fethiye’de büyük üzüntüye neden oldu. Edinilen bilgilere göre Caner Coşkun, akşam saatlerinde arkadaşları ile bir araya gelip; yemek yedi. Uzun süre arkadaşları ile sohbet eden Coşkun’un gece geç saatlerde arkadaşlarını uğurladıktan sonra restoranda tek başına kaldığı belirtildi.  Öğle saatleri olmasına rağmen kendisinden bir haber alınamayınca restorana giden yakınlarının cansız bedeniyle karşılaştığı Caner Coşkun’un küçükken geçirdiği epilepsi rahatsızlığı ya da kalp krizi neticesi vefat ettiği sanılıyor. 

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaparken, sağlık ekipleri de büyük üzüntü yaşayan annesine müdahalede bulundu. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Caner Coşkun’un cansız bedeni ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Caner Coşkun’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün Ölüdeniz Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor. 
 

Ölüdeniz, Caner'e ağlıyor

Bakmadan Geçme