GEKA Genel Sekreteri Akdoğan FTSO'yu ziyaret etti

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ve Planlama Birimi Sorumlusu Barış Kıyak, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

  • 500
GEKA Genel Sekreteri Akdoğan FTSO'yu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO’nun GEKA’nın program hedeflerine uygun şekilde önemli projeler ürettiğini belirten Genel Sekreter Akdoğan, desteklenen projelerin ajansın görünürlüğüne de önemli katkı sağladığını söyledi. GEKA’ya bölgeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Çıralı ise “Ajansımız bölgemize kazandırmak istediğimiz büyük projelerin gerçekleşmesinde çok önemli bir faktör aynı zamanda itici güç. Adeta gizli bir kahraman gibi bölgemizin gelişimine yönelik faaliyetlerimizde sürekli yanımızda yer alıyor. Fethiye Su Altı Tarih Parkı projemizi de aynı şekilde GEKA’nın destekleriyle kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.” diye konuştu. 
FTSO Meğri Salonu’nda 17 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen görüşmede, FTSO Genel Sekteri Av. Ezgi Kullukçu, AR-GE ve Proje biriminden İrem Karacan, Kemal Köse ile Dış Ticaret ve Sanayi İşlemleri biriminden Özge Ertürk Hakanoğlu da hazır bulundu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile ortak yürütülen projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunan Genel Sekreter Akdoğan, Muğla, Aydın ve Denizli illerinden sorumlu olan GEKA’nın yerel kalkınma ve olası potansiyelleri harekete geçirme misyonuyla çalışmaya devam ettiğini söyledi. FTSO’nun, GEKA’nın program hedeflerine uygun ve önemli projeler ürettiğini vurgulayan Akdoğan, Odanın Fethiye ve Seydikemer’in kalkınmasına büyük önem veren GEKA’nın önemli bir paydaşı olduğunun altını çizdi. FTSO proje ekibinin, ajans uzmanları ile sıkı diyalog ve istişare halinde çalışma yürütmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdoğan, GEKA tarafından desteklenen FTSO projelerinin ajansın görünürlüğüne de önemli katkılar verdiğini kaydetti. 

“Fethiye Su Altı Tarih Parkı’ çekim merkezi olacak”

FTSO tarafından gerçekleştirilen Babadağ Teleferik Projesi’nin bölge turizmini 12 aya yayma ve alternatif turizmde aktivite çeşitliliğini arttırma konusunda çok önemli katkıları olduğunu anlatan Genel Sekreter Akdoğan, “GEKA’nın 2020 Proje Yılı Teklif Çağrısı’ kapsamında hibe destek alan ‘Fethiye Sualtı Tarih Parkı’ projesinin de spor turizmini geliştirilmesine önemli katkılar vermesini bekliyoruz. Takdirle takip ettiğimiz projemizin Fethiye’deki dalış noktalarını sadece yerli turistler için değil, önemli hedef kitlemiz olan yabancı turistler için de çekim merkezi olacağını düşünüyoruz. Projenin tamamlanmasının ardından tanıtımının iyi yapılması durumunda etkilerinin Babadağ Teleferik Projesi seviyesinde olmasını ön görüyoruz.” dedi.

“GEKA tüm projelerimizde kıymetli bir paydaş ve itici güç”

Fethiye ve Seydikemer’in gelişimine katkı sunacak tüm projelerde GEKA’yı kıymetli bir paydaş ve itici güç olarak sürekli yanlarında gördüklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Şuan ajansımızla birlikte yürüttüğümüz birçok proje var. Desteklerini sürekli yanımızda hissetmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Fethiye Su Altı Tarih Parkı gibi büyük projelerde GEKA ve Odamız gibi paydaşların bir araya gelmesi çok önemli. Son olarak Muğla odaları ile birlikte Fethiye ve Seydikemer’in yöresel ürünlerini tanıttığımız Antalya Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) buna örnektir. Standı bizlere temin eden GEKA, adeta gizli bir kahraman gibi bölgemizin gelişimine yönelik faaliyetlerde sürekli yanımızda yer alıyor. Fethiye Su Altı Tarih Parkı projemizi aynı şekilde GEKA’nın destekleriyle kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Genel Sekreterimiz Özgür Akdoğan başta olmak üzere ajansımızın tüm çalışanlarına projelerimize sundukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Görüşmenin devamında GEKA tarafından desteklenen, “Echo-Turizmin Farkındayız” Eğitim ve Danışmanlık, ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi’ projelerine ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu. 
 

GEKA Genel Sekreteri Akdoğan FTSO'yu ziyaret etti
GEKA Genel Sekreteri Akdoğan FTSO'yu ziyaret etti

Bakmadan Geçme