Galatasaray Taraftarlar Derneği'nden Fethiyespor'a kombine desteği

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiyespor'a ziyarette bulunup kombine bilet desteği sağladı. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Diş Hekimi Emrecan Arıkan satın aldıkları kombine biletleri engelli vatandaşlara vereceklerini ifade etti.

  • 1495
Galatasaray Taraftarlar Derneği'nden Fethiyespor'a kombine desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Diş Hekimi Emrecan Arıkan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan da yer aldı. Dernek Başkanı Emrecan Arıkan, Başkan Bakırcı’ya sarı kırmızı çiçekler sunarken; Fethiyespor’a lig maçlarında başarılar diledi. Arıkan ve arkadaşları Fethiyespor kombine biletleri satın alırken, bu biletleri engelli vatandaşlara hediye edeceklerini söyledi.

 

Ziyarette konuşan Emrecan Arıkan, “Köklü kulübümüzün 3. Ligde olması bizleri üzmüştür. Esat başkanımız ve yönetim kurulunun takımımızı önce 2. Lige, ardından 1. Lige çıkaracaklarına inanıyoruz. Takımımıza başarılar dilerken, kombine almaya geldik. Bu biletleri engelli vatandaşlarımıza vereceğiz. Doğru planlama ve iyi çalışmayla takımımızın şampiyon olup, bu yıl kupayı kaldıracağına inanıyoruz” dedi.

 

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise ziyarete teşekkür ederek, “Böyle birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Kulübümüzün yaşaması için birlik beraberliğin artması, şehrimizin Fethiyespor ile kenetlenmesi gerekir” dedi. Bakırcı, “Bugün kulübümüzün içinde bulunduğu borçlardan kurtarılması, kendi ayakları üzerinde kalabilmesine ihtiyaç var. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bir de futbol takımımız var. Lige hazırlanıyoruz. İyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Geçen yıldan Erdi, Metin ve Anıl dışında tüm takım yenilendi. Yani 3 futbolcu ile yola çıktık. Zorunlu olarak yeni bir takım kurulduğundan zamana ihtiyacımız var. Futbolcularımız kulüpte olmayacaklar. Şehirde halkın arasında zamanlarını geçirecekler. Şehirle beraber olacağız. Halkımızın Fethiyespor takımına sahip çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme