FETHİYE BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, Beşiktaş Taraftarlar Derneği üyeleri olası orman yangınlarına karşı farkındalık yaratmak, ilk müdahalede kullanılmak üzere yol kenarlarına 50 metre arayla 20 ve 30 litrelik 160 adet bidon bıraktılar. Üzerinde orman yangını ihbar hattının da yer aldığı İngilizce yazıların da bulunduğu su dolu bidonların bırakılması etkinliğine Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da yer aldı.

  • 785
FETHİYE BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği örnek bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Son çıkan orman yangınlarının ardından yangınların önlenmesine dikkat çekmek için Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü Mevkii’nden-Kayaköy’e kadar yol kenarlarına olası yangında ilk müdahale için 160 adet su dolu bidon bıraktılar. Üzerinde İngilizce yangına müdahale amaçlı yazı ve yangın ihbar hattının telefonunun bulunduğu 20 ve 30 litrelik su bidonlarının bırakılma etkinliğine Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, BJK Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve taraftarlar katıldı.

 

İlk bidonları Karaca ve Torunoğulları’nın yol kenarına bırakırken, taraftarlar bir kamyonet üzerindeki su dolu bidonları Kayaköy’e kadar 50 metre aralıklarla yol kenarlarına yerleştirdiler.

 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bölgemiz ormanlık bir bölge. Son zamanlarda çıkan orman yangılarının önlenmesi için farkındalık yaratmak adına Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak 50’şer metre arayla su dolu bidonlar koymayı kararlaştırdık. Biz bir bidon su ile koca yangının sönmeyeceğini biliyoruz. Ancak yangın çıktığı anda buradan geçen bir kişi müdahale ederse ekipler gelene kadar yangın büyümesi önlenir. İsteğimiz bidonlar ve içindeki suyun başka amaçla kullanılmamasıdır. Üzerinde Türkçe ve İngilizce duyurularımız var. Başkanımıza da etkinliğimize katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da, “Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan Fethiye’mizi korumak zorundayız. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak Beşiktaşlı arkadaşların yaptığı bu etkinliği önemsiyorum. Ormanlarımızın korunması için ve temiz bir Fethiye için çeşitli kampanyalar gerçekleştirdik. Halkımız yoğun şekilde katıldı. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bakmadan Geçme