FTSO Başkanı Çıralı, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Mete Ay, SED Medyayı ziyaret ederek çalışan gazetecilerin günleri kutladı.

  • 655
FTSO Başkanı Çıralı, Çalışan Gazetecileri Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle SED Medya’ya gün boyu ziyaretler sürdü. FTSO Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Mete Ay, ve yönetim kurulu üyeleri, FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Gazete Zeybek ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette Köktener’e SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’de eşlik etti. Oldukça hoş sohbet içerisinde geçen ziyarette Fethiye ve ülke gündemi konuşuldu. 
Muğla’da en çok basının olduğu yerin Fethiye olduğuna dikkat çeken FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Biz SED Medya’ya çalışan gazeteciler gününü kutlamaya geldik. Daha önce de geliyorduk ama ortam da çok değişmiş. Gerçekten işi profesyonelce yaptıklarını görüyoruz. Biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak basının önemini çok iyi bilen bir kurumuz. Fethiye’de çalışan gazeteci arkadaşlarımızın hepsi bu işi en iyi yapmaya çalışıyorlar. Basın demokrasinin olmazsa olmazı. Muğla bölgesinde de basının en çok olduğu yer Fethiye. O yüzden ben basında çalışan tüm arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel şeylere imza atacaklarına inanıyorum. SED Medya’ya da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve yönetim kuruluna ince ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 10 OcakÇalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yine bizi unutmadılar. Sağ olsunlar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası basına karşı yanında olmuş bir odadır. Ziyaret, randevu anlamında SED Medya’nın yönetimsel anlamda tam olarak oturmasını istedik. Sonuçta bölgemizin en büyük odasıdır. Güzel ağırlamak istedik. O yüzden başkanımızda randevularda biraz gecikme olmuştur. Burası Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına açık bir kurumdur. Hep dirsek temasında olduğumuz bir kurumdur. Tekrardan başkanıma ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
 

FTSO Başkanı Çıralı, Çalışan Gazetecileri Unutmadı
FTSO Başkanı Çıralı, Çalışan Gazetecileri Unutmadı
FTSO Başkanı Çıralı, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

Bakmadan Geçme