Filiz Akın Bodrum'daki hastane odasından son halini paylaştı

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlık durumu iyiye giden sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın, hastaneye yatırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumu ile ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

  • 3820
Filiz Akın Bodrum'daki hastane odasından son halini paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz haftalarda 3 gün yoğun bakımda kalmıştı. Normal odaya alınan Akın, hastaneden görüntüsünü sosyal medyada paylaştı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
"KORONA KADAR ÖLÜMCÜL"
Sanatçı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu kadar üst üste gelen yangın ve sel felaketlerindeki acılara yürek dayanmıyor ve hastalanma derecesinde etkileniyor insan" demiştim. Burada ikinci kere Bodrum Amerikan Hastanesi 'ne getirilmişim. Tansiyon tehlikeli derecede düşük ateş 42... Sepsis'e karşı mücadelede ölümden kıl payı kurtaranlara, korona kadar ölümcül olan, baştan ayağa kadar iltihapla kişiyi ele geçirerek yok eden bakteriden daha hızlı bir şekilde tedavi yüklemesi yapan başta Doç. Dr. Bülent Yardımcı, Kardiolog Dr. Nejat Sönmez'e, yoğun bakım melekleri Banu, Arzum... Kritik durumda tedavim için dikkatle yanımdan neredeyse ayrılmayan acil servis hemşirelerine, merak eden, iyileşme dilekleri ve dualarını yollayan sizlere çok teşekkür ederim... Mideme tüp takıldı. Serumla tedavi evde devam edecek bir müddet daha olsun..."
ÜNLÜLERDEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ
Filiz Akın, hastaneden görüntüsünü sosyal medyada paylaşmasının ardından ünlülerden geçmiş olsun yorumları geldi. Nebahat çehre, Melek Baykal, Ayşegül Aldinç, Arzu Sabancı, Nilgün Belgün, Burcu Biricik gibi çok sayıda ünlü isim, Akın'a geçmiş olsun dedi.
 

Filiz Akın Bodrum'daki hastane odasından son halini paylaştı
Filiz Akın Bodrum'daki hastane odasından son halini paylaştı

Bakmadan Geçme