FETHİYE'YE 5 YILLIK PLAN HAZIRLANIYOR

Fethiye Belediyesi, Kent Konseyi ve Yerel İzleme Araştırma Derneği (YERELİZ) işbirliğinde düzenlenen 'Benim Kentim Benim Geleceğim' konulu stratejik planda dış paydaş çalıştayı Fethiye Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

  • 1094
FETHİYE'YE 5 YILLIK PLAN HAZIRLANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin 5 yıllık stratejik planının hazırlanması amacıyla Fethiye Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde yapılan “Anlat Fethiye” konulu çalıştaya Fethiye’deki oda başkanları, STK başkan ve üyeleri ile siyasi parti başkanları ve temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Yerel İzleme Araştırma Derneği kurucularından İkbal Polat ve Evren Barış Yavuz’un konuşmacı olarak katıldığı “Benim Kentim Benim Geleceğim” konulu stratejik planda dış paydaş çalıştayında “Fethiye olarak neredeyiz?”, “Nereye ulaşmak istiyoruz”, “Ulaşmak istediğimiz yere nasıl gideriz?” ve “Başarıyı nasıl sürdürebiliriz?” konularında atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Fethiye Belediye Meclis Üyesi Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı kısa bir konuşma yaparak, çalıştayın amacı ve hedefi konusunda bilgi aktardı. Daha sonra Yerel İzleme Araştırma Derneği kurucularından İkbal Polat, Fethiye için hazırlanması gereken 5 yıllık stratejik planın önemi ve çalıştayın çalışma prensibi hakkında bilgiler verdi.

 

Bakmadan Geçme