Engelliler meclisinin kurulmasını istediler

Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gülbahar Edik Kayhan ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

  • 716
Engelliler meclisinin kurulmasını istediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Foça Mahallesi’nde bulunan şube merkezinde gerçekleşen ziyarette engellilerin erişebilirlik ve ulaşılabilirlik konusunda projelerini paylaşan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Kent Konseyi engelliler meclisinin kurulması yönündeki düşüncelerini paylaştı. Sohbet havasında geçen programda, dernek ve meclis işbirliğinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Ziyaret hakkında açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Derneğimizde bizleri ziyaret eden Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gülbahar Edik Kayhan ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kent Konseyi başkanımızla engelliler konusunda yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çalışma programı, engellilerin sorunları ve çözüm önerilerini ele aldık. Kent Konseyi engelliler meclisinin mutlaka kurulması yönünde düşüncelerimizi aktardık. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

    

Bakmadan Geçme