Fethiyespor'a Kentteki İngilizlerden Büyük Destek 

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'a Fethiye'de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar moral ziyaretinde bulundu. Fethiyespor'un karşılaşmalarına da gelen ve tribünlerden takıma alkış tutan çoğunluğu İngiliz yabancı uyruklu vatandaşlar Erbaaspor galibiyetinden dolayı futbolcuları tebrik edip, deplasmanda oynanacak Alemdağspor maçında başarılar dilediler. Bundan böyle kombine bilet almak isteyen yabancı uyruklu taraftarlara birer forma da hediye edildi. Kulüp binası önündeki bu buluşmada Fethiyespor  başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor  teknik direktörü Mustafa Ceviz ile kaptan Sabri Turgut ve futbolcular tanıtıldı. Yabancı uyruklu vatandaşlar 'Fethiyespor'u üst liglerde görmek istiyoruz. Bu yıl sizden şampiyonluk bekliyoruz' dediler. 

  • 2001
Fethiyespor'a Kentteki İngilizlerden Büyük Destek 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Fethiye’de yaşayan Fethiyespor’un karşılaşmalarına ilgi gösteren ve tribünlerden alkışla destek sağlayan çoğunluğu İngiliz yerleşik yabancılar Fethiyespor kulübüne ziyarette bulundu. 7 yıldan bu yana Fethiye’de yaşayan ve lacivert beyazlı takımın hemen tüm maçlarını tribünden takip eden 65 yaşındaki Elaine Patten 70’i aşkın yerleşik yabancı ile birlikte Fethiyespor kulübüne ziyarette bulundular. Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı, başkan yardımcısı İsmail Öztürk, yöneticiler Cem Tufan, Nacit Çatal, Mustafa Akyürek,  Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz teknik kadro ile kaptan Sabri Turgut ve futbolcuların tanıtıldığı yabancı uyruklu taraftarlara Fethiyespor formaları dağıtıldı. Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancıların oldukça mutlu oldukları bu buluşmada futbolcularla fotoğraf çektirip bol bol sohbet etme imkanı da buldular. Alemdağ maçı öncesi Fethiyesporlu futbolculara büyük moral sağlayan bu buluşmada Erbaaspor’a 3 gol atan Anıl Gir tanıtılırken alkış yağdı. Aynı alkış aynı maçta penaltı kurtaran Serkan Demirol’a da yağarken kaptan Sabri Turgut’da ilgi odağı oldu. 
YILIN FETHİYESPOR’LU FUTBOLCUSUNU SEÇECEKLER
Güneşli güzel bir havada gerçekleşen bu buluşmayı değerlendiren Elaine Patten şehrimizin takımını 1. Ligde görmek istiyoruz. Fethiyespor’lu olmaktan gurur duyuyorum. Daha çok yerleşik yabancı ile maçlara geleceğiz. Bu yılın sonunda Fethiyespor’lu yılın futbolcusunu belirleyip hediye vereceğiz’ dedi. Fethiyespor’u FRT Televizyonundan İngiltere’den de izlediklerini Fethiye’de yaşamaktan çok mutlu olduklarını da ifade eden Elaine Patten ‘Bazı yabancılar Türkiye’ye gelmekten korkuyor. Oysa korkulacak hiçbir şey yok bunu hep anlattık, anlatmaya devam ediyoruz. Fethiyespor için çok güzel etkinlikler yapacağız. Fethiyespor’a maddi manevi destek de bulunacağız. Fethiyespor Erbaaspor’u 3-0 yenerek güzel bir başarı elde etti. Bu haftada İstanbul’da oynayacağı maçta başarılar diliyoruz.’ diye konuştu.
FETHİYESPOR ÇATISI ALTINDA BULUŞTURACAĞIZ
Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı’da futbolun eğlence olduğunu hatırlatıp ‘Fethiye’de yabancı uyruklu vatandaşlarımız var. Bu havayı hep birlikte teneffüs etmek istediler. Bu istek gerçekten biz yöneticilere büyük teşvik oldu. Fethiye’deki tüm yerleşik yabancıların bir çatı altında yani Fethiyespor çatısı altında birleşmelerini bekliyoruz. Amacımız ülkemize iyi futbolcular kazandırmak ve güzel etkinliklere imza atmak. Bundan böyle karşılaşmalarımızın duyurusunu sosyal medyamızdan İngilizce olarak da yapacağız’ ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme