FETHİYESPOR ZTK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında kendi grubunda yer alan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasındaki karşılaşmada Fethiyespor, Nazilli Belediyespor'u, Anıl Gir ve Anıl Arıcıoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

  • 926
FETHİYESPOR ZTK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde kendi evinde Nazilli Belediyespor’u konuk edecek Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Toros’un bu karşılaşmada fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev vermesi bekleniyor. Çarşamba günü saat 21.00’de Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Oğuz Akyüz ve İzmir bölgesinden Çağrıcan Pazarcıklı yapacak. Maçın dördüncü hakemi yine İzmir bölgesinden Rahmi Fatih Ant… 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Ziraat Türkiye Kupası’nda, Nazilli Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladık. Kendi evimizde oynayacağız. Bu maçta fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev vereceğim. Kazanıp kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme