FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da, Yomraspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Aldığı galibiyetle puanını 13'e çıkaran lacivert beyazlılar, zirveye ortak oldu. Maç sonunda açıklamada bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Fethiyespor'un her zaman hedefleri vardır. Kupada ve ligde elimizden gelenin en iyisini yapacağız' dedi.

  • 1853
FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Yomraspor’u maçın ikinci yarısında Ali Han’ın attığı golle 1-0 yenerek puanını 13’e yükseltirken, ligde averajla ikinci sıraya yerleşti. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda İzmir’de Altınordu ile karşılaşacak Fethiyespor, evinde oynadığı lig ve kupa maçlarında hiç kaybetmezken; Fethiyespor’un bu yıl hedefleri bulunduğu belirtildi. Fethiyespor’un Yomraspor’u puansız gönderdiği maçın ardından futbolcular ilk kez locada maç izleyen taraftarlarına koşarak, galibiyet sevincini birlikte yaşadılar. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros yaptığı açıklamada, “İkinci yarı oyuncu ve sistem değişiklikleri ile oyunun hakimi olduk. 3-4 gol pozisyonu yakaladık. Golü bulunca istem dışı geriye yaslandık. Bu galibiyet BAY haftası öncesi bize moral oldu. Rakibimiz bu maça kadar hiç mağlubiyet almamıştı. Bir maçı eksik… Çok koşan ve mücadele eden bir takım. Biz de iyi mücadele eden bir takımız. İstediklerimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Hafta içi Altınordu ile kupa maçımız var. Fethiyespor’un her zaman hedefleri vardır. Kupada da elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu. 

SERİ PEŞİNDEYİZ
Fethiyesporlu futbolcu Mert Özmen, “Maça kötü başladık. İkinci yarı hocamızın sözleri ile toparlandık. Rakip ilk yarı bizim dengemizi bozmaya çalıştı. İkinci yarı golü bulduktan sonra kontrolü elimize aldık. Galibiyetlerimizin devamı gelecektir. İçeride ve dışarıda puan kazanmaya devam edeceğiz. Galibiyet serisi yakalayacağız” dedi. 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK 
Apaçi Taraftar Grubu Lideri Özgün Çıtır yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Büyükçekmece Tepecikspor maçında bize yapılanlara çok üzüldük. Burada maça girebilmek için bize loca yaptırıldı ve yerimizi satın alarak maça giriş yaptık. Deplasmandan bir puanla döndük, burada da galibiyet aldık. Hedefimiz bu sene şampiyon olmak” ifadelerini kullandı. 

KÖTÜ BİR GOL YEDİK 
Yomraspor Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, “Fethiyespor’un forvet hattının çok iyi olduğunu biliyorduk. Bunun için tüm önlemlerimizi aldık fakat çok kötü bir gol yedik. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Fethiyespor golü bulunca oyunu kontrolü altına aldı. Baştan sona maçı kontrol altında tuttuk. İlk yarı final paslarında eksik kaldık. Hedefimiz ilk beşin içerisinde kalmak” diye konuştu.    
 

FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU
FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU
FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU
FETHİYESPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU

Bakmadan Geçme